divendres, 31 de juliol del 2015

FIDEUÀ DE CARN I PEIX

 Bona tarda!!
Avui us deixo una recepta deliciosa,  a qui no li agrada una bona fideuà?
Aquesta la farem amb el nostre Thermomix aprofitant al màxim les seves avantatges. Espero que us agradi i què la poseu en pràctica ben aviat!

INGREDIENTS:
1 litre de brou de peix ( el podeu fer amb el Thermomix)
2 grans d'all
200 gr de ceba a quarts
50 gr de pebrot verd
50 gr de pebrot vermell
50 gr d'oli d'oliva
500 gr de galta de porc deshosada tallada a trossets
12/15 gambes pelades crues
1 cullerada de pebre vermell (pimentó dolç)
100 gr de vi blanc
500 gr de fideus
1 culleradeta de sal

PREPARACIÓ:

1. Posem els alls, el pebrot verd, vermell, la ceba i l'oli  a dins del vas, triturem 2 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 8 minuts,120º, velocitat 1. (Temp varoma per tm31)

2. Afegim les galtes i sofregim 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Afegim el pebre vermell i programem 1 minut, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

3. Ara hi afegim el vi i programem 10 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Afegim els fideus, el brou de peix tebi, les gambes pelades i programem 12 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Comprovem que estiguin cuits sinó li programem 2 minuts mes a la mateixa temperatura i velocitat.

BON PROFIT!!

Nota; Jo us recomano posar el temps que indica al paquet per coure els fideus, però si el brou no és prou calent tindreu d'augmentar els minuts. El meus fideus eren gruixuts






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.