dijous, 13 d’agost del 2015

CREMA CATALANA

Bon dia :-)
Continuem amb molta calor i encendre el forn per fer alguna cosa dolça em fa molta mandra, tenia un munt d'ous i necessitava gastar-los ràpid o sigui que la crema era una bona opció per donar sortida als ous i per no tenir d'encendre el forn. Amb el Thermomix queda molt bé per tant espero que us agradi i la poseu en pràctica ben aviat!!
Bon estiu!!

INGREDIENTS:
1 litre de llet
10 rovells d'ou
200 gr de sucre
1 polsim de sucre vainilla
La pell d'una llimona
1 tronc de canyella
40 gr de maizena

PREPARACIÓ:
1. Posem la papallona a sobre les ganivetes i la llet, el sucre, els rovells, el sucre vainilla, la maizena i remenem 15 segons a velocitat 3'5.

2. Afegim la pell de la llimona, la canyella  i programem 11 minuts, 90º, velocitat 2. Un cop acabaT el temps mirem si té espuma a sobre si és així li programem 2 minuts mes a la mateixa temperatura i velocitat sinó  en té programem 2 minuts, velocitat 2 sense programar temperatura. Retirem la pell de la llimona i la canyella.
Aboquem sobre cassoletes de terrissa i la deixem refredar del tot a la nevera.

3. Abans de servir li posem sucre per sobre i la cremem amb un cremador especial per fer-ho o un soplet.

BON PROFIT!



1 comentari:

  1. Hola
    Gracias x tu visita y por supuesto que me paso por tu cocina, un beso!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.