dimarts, 29 de setembre del 2015
KEBAB AMB SALSA DE IOGURT
Hola!!
Aquest va ser el nostre sopar del divendres, que bo el kebab casolà no és igual que el que anem a comprar però és molt mes sa i gens salat, amb un gust boníssim!
Aquesta recepta és de la plataforma de receptes, diumenge vam crear un menú setmanal amb la Sandra la meva peque i mentre triàvem les receptes va veure aquest Kebab, lògicament em va demanar per posar-lo dins el menú i no ens ha decepcionat el farem mes sovint :-)
Us animo a provar-lo!!
INGREDIENTS:
Pollastre marinat:
2 pits de pollastre tallats a daus
5 grans d'all
60 gr de mostassa de Dijon (suau)
70 gr de tomàquet fregit
1 culleradeta de sal
2 culleradetes d'orenga sec
20 gr de suc de llimona
50 gr d'oli d'oliva
10 gr de vinagre
1 pessic de pebre negre
Salsa de iogurt:
1 gra d'all
La ratlladura de pell de llimona
1/2 culleradeta de cirereta
Julivert fresc unes fulles
250 gr de iogurt natural
Kebab:
8 pans de pita integrals o altres (al vostre gust)
Enciam net i tallat
Tomàquet a daus
PREPARACIÓ:
1. Posem tots els ingredients de la maceració al vas i triturem 30 segons a velocitat 7. Ho barregem bé amb el pollastre i ho deixem reposar uns 20 minuts. Mentre preparem l'enciam i el tomàquet
2. Ara posem el pollastre al vas, tapem i posem el cistellet a sobre tot seguit programem 12 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. (tm31 temperatura varoma)
Un cop cuit retirem i reservem. Rentem el vas i farem la salsa de iogurt.
3. Per la salsa de iogurt posem l'all, la ratlladura de llimona, la cirereta i el julivert, trossegem tot junt 5 segons a velocitat 7. Amb l'espàtula fem baixar la resta dels ingredients i tornem a triturar 5 segons a velocitat 7.
4. Incorporem el iogurt, la sal i remenem 5 segons a velocitat 4. Ho posem en una salsera, muntem els kebabs i cap a taula a sopar!!
BON PROFIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola, acabo d trobar el teu blog i si em deixes me quedo aqui i amb aquesta delícia d kebabs!
ResponEliminaHola, acabo d trobar el teu blog i si em deixes me quedo aqui i amb aquesta delícia d kebabs!
ResponEliminaGràcies i benvinguda Gloria
Elimina