dimecres, 20 de gener de 2016

CREMA D'API I PASTANAGA



Bon dia!!
Avui us deixo una crema de verdures depurativa, per netejar el cos dels excessos de les festes. L'api té molta aigua i poques calories. És molt beneficiós per l'estómac, el pàncrees, la melsa i per tant beneficia la digestió. Aquest va ser el nostre sopar de dilluns i us puc assegurar que funciona,elimines molt de líquid retingut i et sents molt millor. Proveu-la que us agradarà!

INGREDIENTS:
1 ceba mitjana (70 gr)
30 gr d'oli d'oliva
250 gr d'api tronc i fulles tallats a trossos
250 gr de pastanaga tallada a trossos
500 gr d'aigua
sal i pebre.

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba al vas juntament amb l'oli i triturem 5 segons a velocitat 5.  Amb l'espàtula fem baixar la resta de les parets del vas i programem 10 minuts, 120º, velocitat 1.

2. Ara afegim l'api i la pastanaga, triturem 5 segons a velocitat 5, incorporem l'aigua, la sal i el pebre, programem 20 minuts, 100º, velocitat 1.

3. Un cop cuit triturem 1 minut, velocitat 5-10. Servim calenta.

BON PROFIT!

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Hola Judith,m'agraden molt les teves receptes.Aquesta esta bonisima.
    Felicitats pel teu bloc.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.