dijous, 15 de desembre del 2016
SALAME DI CIOCCOLATO
Hola!
Avui torno amb un dolç pecat, per mes que he buscat no m'agrada la traducció amb català d'aquest postre típic italià, que seria llangonissa de xocolata, per tant us el deixo amb el nom tradicional que queda molt xic jejeje
Es un postre típic del nadal, ràpid, fàcil i amb ingredients molt accessibles. Aquest any deixarem els típics torrons per fer un "salsichón" jajajaja
INGREDIENTS:
150 gr de galetes maria
130 gr de xocolata fondant negra
3 rovells d'ou
40 gr de sucre
100 gr de mantega
30 gr d'avellanes, també poden ser nous, ametlla etç
Sucre glaç per arebossar
PREPARACIÓ:
1. Posem 120 gr de galetes al vas i les ratllem 10 segons a velocitat 5. Retirem del vas i les reservem amb les galetes que ens queden.
2. Ara posem la xocolata, els rovells, el sucre, la mantega al vas i programem 3 minuts, 70º, velocitat 1.
3. Trossegem a mà les galetes que ens queden senceres i les afegim al vas juntament amb les galetes triturades i les avellanes, remenem 6 segons a velocitat 3. Queda una pasta molt espessa, ja és normal
4. Tallem un tros de film transparent i posem la mescla a sobre, el farem rodar per sobre l'encimera i així ens quedarà forma de cilindre, el reservem a la nevera un mínim de 3 hores.
5. Quan estigui ben fred i consistent el retirem del paper film i l'espolvoregem amb sucre glaç, el tallem a rodelles com si fos una llangonissa.
BON PROFIT!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Jo Crec que això seria una botifarra negra dolça
ResponEliminaUn "Bull dolç"
Jo Crec que això seria una botifarra negra dolça
ResponEliminaUn "Bull dolç"
Exacte Paquita
Eliminaté molt bona pinta, segur que riquisim, mai la he tastat.
ResponEliminapatons
Molt bo, prova'l!
ResponElimina