dissabte, 25 de febrer del 2017

MONGETES AMB TOMÀQUET

Bon dia!!
Avui us deixo un plat de mongeta, aquesta recepta a casa els hi encanta, sempre que faig mongetes, sens dubte preparo aquesta recepta, no en queda ni una al plat només fan que sucar-hi pa :-))
És una manera diferent de menjar-les, queden cruixents com a mi m'agraden, si les voleu mes cuites podeu allargar el temps de cocció tot i què queden més desfetes, el resultat és el mateix. :-)

PREPARACIÓ:
600 gr de mongeta Perona tallada
500 gr de tomàquets natural
1 ceba gran
1 gra d'all
70 gr d'oli d'oliva
Sal
1/2 culleradeta de sucre
50 gr d'aigua

PREPARACIÓ:

1. Posem els tomàquets nets i tallats per la meitat a dins del vas, els triturem 10 segons a velocitat 10. Retirem i reservem.

2. Ara posem la ceba, l'all i l'oli, triturem 5 segons a velocitat 4. Tot seguit programem 7 minuts, 120º, velocitat 1.

3. Incorporem la papallona, el tomàquet ratllat, les mongetes, el sucre, la sal i 50 gr d'aigua, programem 30 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

BON PROFIT!!

Nota: Si ho feu amb mongeta congelada, en el pas 3 no hi afegiu l'aigua. També és pot fer amb tomàquet de llauna, pero el resultat canvia considerablement, millor fer-ho amb els ingredients frescos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.