Demà és Divendres Sant hi ha casa és tradició menjar bacallà, després de provar diferents receptes de bacallà, amb tomata, ous i panses, aquesta és la què ens agrada més, per això avui la comparteixo amb vosaltres perquè em pugueu donar la vostra opinió.
És molt senzilla de fer i queda boníssima!!
INGREDIENTS:
250 gr de ceba
2 grans d'all
Julivert unes branques
50 gr d'oli d'oliva extra verge
150 gr de vi blanc
500 gr de cloïssa neta
8 lloms de bacallà dessalat
1 culleradeta de maizena
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba, els alls, el julivert i l'oli al vas ho triturem 6 segons a velocitat 5. Tot seguit ho sofregim 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
2. Incorporem el vi blanc i posem el cistellet dins amb les cloïsses, tapem i posem el recipient varoma a sobre amb el Bacallà, programem 15 minuts, varoma, velocitat 2.
3. Un cop a passat el temps mirem si el bacallà està ben cuit sinó posem un parell de minuts mes. Retirem el bacallà el posem en una cassola o safata, afegim les cloïsses per sobre i reservem.
4. Afegim la cullerada de maizena i programem 3 minuts, 100º, velocitat 2, si us agrada més triturat que no és noti la ceba ho podeu triturar a velocitat 5. Afegim aquesta salsa al peix i ja el tindrem llest per menjar.
BON PROFIT!
Nota: Ho podeu fer amb qualsevol tipus de peix, amb lluç també queda molt bo ;-)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.