Bona tarda!!
Ja tornem a ser divendres i després d'un munt de dies sense publicar, no per falta de ganes, sinó perquè tenim el meu pare ingressat a l'hospital i totes les hores lliures les he dedicat a ell, però avui torno amb aquesta dolça recepta, no perdem al costum de tenir alguna cosa dolça per picar el fi de setmana, jejejeje
Aquesta coca és diu 4 quarts perquè porta 4 ingredients i de cada un i posem la mateixa quantitat per tant seguint les proporcions la podeu fer mes gran o petita.
Espero que us agradi i que disfruteu molt del cap de setmana!<3 p="">
INGREDIENTS:
4 ous (separat clara i rovell)
1 pessic de sal
200 gr de mantega
200 gr de sucre
200 gr de farina rebosteria
1 cullerada de llevat químic
PREPARACIÓ:
Escalfem el forn a 180º
1. Posem la papallona al vas, les clares, la sal i programem 4 minuts, velocitat 4. Un cop muntades les retirem del vas i reservem en un bol.
2. Posem la mantega al vas juntament amb el sucre i remenem 3 minuts, velocitat 3. Amb l'espàtula fem baixar la mantega fins el fons del vas, afegim els rovells i remenem 30 segons a velocitat 3.
3. Incorporem la farina i el llevat i barregem 30 segons a velocitat 3.
4. Afegim la meitat de les clares muntades i remenem 15 segons a velocitat 3'5. Fem baixar la resta d'ingredients de les parets del vas i afegim la resta de clares, tornem a remenar 15 segons a velocitat 3'5.
5. Posem la mescla dins un motlle de plum-cake prèviament untat amb mantega i enfarinat, la posem a coure al forn 45 minuts aprox.
BON PROFIT!
Nota: Li vaig afegir unes perletes de xocolata en el pas 4.
3>
Desitjo que no sigui res la malaltia del teu pare i...que gaudiu d'aquest dolcet!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Gràcies Olga així ho vam fer jeje el meu pare ja es a casa ahir li van donar l'alta
Elimina