Hola!
Ja tornem a ser fi de setmana i com que comença el bon temps he pensat presentar-vos aquesta amanida de colors, amb poc temps i amb ingredients de temporada la tindrem a punt, us deixo dos maneres de presentar-la molt original.
Es ideal presentar-la així amb els ingredients separats perquè tothom pot agafar el que mes li agrada i sinó ho podeu barrejar tot i ho acompanyeu d,una salsa o vinagreta.
Espero que us agradi i aquest estiu us faciliti molts dinars ;-)
INGREDIENTS:
200 gr d'enciam iceberg tallat a trossos
600 gr d'aigua
3 pastanagues pelades i tallades
2 ous durs
1 llauna d'olives negres sense pinyol
1 ceba vermella
1/2 mig pebrot vermell
PREPARACIÓ:
1. Posem l'enciam i l'aigua la vas, triturem 6 segons a velocitat 4. Ho deixem escórrer dins el cistellet.
2. Ara posem la pastanaga al vas i la triturem 4 segons a velocitat 5. Retirem i la posem a la safata al costat de l'enciam.
3. Ara picarem les olives 3 segons a velocitat 5. La posem a la safata al costat de la pastanaga.
4. Posem la ceba, el pebrot i ho triturem 4 segons al 4, si us agrada mes petit ho tritureu 2 segons al 5. El posem a la safata al costat de les altres verdures.
5. Al final de tot triturem els ous durs 2 segons a velocitat 4. Ho posem tal costat dels altres ingredients si voleu ho podeu deixar tot barrejat.
La servim a taula i cadascú que s'agafi i amaneixi el que mes li agradi :-)
BON PROFIT!
Nota: L'enciam picat així és ideal per fer cocktel de gambes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.