Bona tarda!
Maig és el més dedicat a la Celíaquia, per tant aquí us deixo una recepta de "Quiche " amb la farina feta totalment per nosaltres sense gluten, si he de dir que la farina sense gluten és més difícil de treballar però el resultat val molt la pena, espero que us agradin molt i les poseu en pràctica ben aviat!!
INGREDIENTS:
Massa:
30 gr d'ametlla marcona
100 gr de farina d'arròs
70 gr de farina de blat de moro (maizena)
75 gr de mantega freda a trossos
1/2 culleradeta de sal
50 gr d'aigua
Farcit:
50 gr de formatge emmental
100 gr de mató
125gr de mozarella fresca
2 ous
1 pessic de sal
1 pessic de pebre
3 tomàquets cherry partits per la meitat
6 ramillets de brocoli
6 rodelles de carbassó
2 pessics d'orenga
PREPARACIÓ:
Massa:
1. Posem l'ametlla al vas i la ratllem 10 segons a velocitat 5-10.
2. Afegim la farina d'arròs i la fècula de blat de moro i barregem 10 segons/ vel 4.
3. Incorporem la mantega, la sal i l'aigua, barregem 15 segon, vel 4. Retirem la massa del got, formem una bola, l'emboliquem amb film transparent i la deixem reposar a la nevera durant 30 minuts.
4. Dividim la massa en 6 boles i la posem entre 2 talls de film l'estirem amb el corró fins formar 1 cercle de 12 cm de diàmetre. Folrar amb ells l'interior de 6 motlles de quiche petits de 10 cm i reservar a la nevera.
Escalfarem el forn a 180ºC
Farcit:
1. Posem el formatge i el julivert al got, ratllem 10 segons, vel 10.
2. Afegim el mató, la mozzarella, els ous, la sal, el pebre i barregem 10 segons, vel 5. Repartirem la barreja del got entre les cassoletes, afegirem els trossos de tomàquet, bròquil, el carbassó i espolvoregem amb l'orenga.
3. Fornejar les cassoletes durant 30-35 minuts (180ºC). Servir calentes o fredes.
BON PROFIT!!
Nota: Us recomano que us ratlleu l'arròs vosaltres mateixes, 1 minut a velocitat 5-10.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.