divendres, 2 de juny del 2017

ALBERGÍNIES A LA PARMESANA


Bona tarda!!
Després d'un munt de dies sense publicar torno amb aquesta recepta que fa estiu 100%. Ja fa dies que la calor comença a apretar i amb ella arriben els ingredients de temporada, els tomàquets i les albergínies, aquesta convinació és realment exquisita, espero que us agradi molt i que passi a formar part dels vostres menús d'estiu :-)
Bon cap de setmana!!

INGREDIENTS:
800gr de tomata natural pelada
70 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta de sucre
1 culleradeta de sal
1 polsim d'orenga
Unes fulles d'Alfàbrega fresca (sobretot fresca el gust que li dóna és molt millor)
3 Albergínies tallades a rodelles d'un centímetre
100 gr de formatge parmesà ratllat (el podeu ratllar prèviament 10 segons a velocitat 10)
150 gr de mozzarella ratllada

PREPARACIÓ:

1. Posem la tomata pelada al vas i la ratllem 5 segons a velocitat 5. Amb l'espàtula fem baixar la resta de les parets i tapa.

2. Afegim l'oli, el sucre, la sal, l'orenga i l'alfàbrega, tapem, posem el recipient varoma amb les albergínies tallades i programem 30 minuts, varoma, velocitat 1. Un cop cuit retirem el varoma i anirem a muntar el plat.

Escalfem el forn a 200º 

3. Ara muntarem el plat posant una capa d'albergínia, parmesà, mozzarella i tomata, tornem a repetir i per ultim fem una capa d'albergínia,  tomata i espolvoregem amb el parmesà.

4. Posem la safata al forn 15 minuts i els últims 5 minuts posem el gratinador per daurar el formatge.

BON PROFIT!!





2 comentaris:

  1. Mmmm....una bona recepta! Excel·lent!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Oh Judith! quina recepta tan bona!
    Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres.
    Una abraçada,
    Eva

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.