dimecres, 16 de gener del 2019

LLUÇ AMB VIEIRES AL VAPOR SOBRE LLIT DE PORRO



Hola!!
Boníssim aquest plat de peix, ideal per aquesta època que tots tenim ganes de menjar mes suau, després de tants de dies de festa. L'he tret de cookidoo.es de la col.lecció "Viaje a Francia"
Espero que us agradi molt i la poseu en pràctica ben aviat, la recepta original és fa tota amb vieires, jo perquè em surtis mes econòmica  li he afegit lluç, surt molta salsa i dóna per posar-hi mes quantitat de peix.


INGREDIENTS:
400 gr de porro tallat a rodelles fines
3 xalotes
20 gr de mantega
250 gr de vi blanc sec
20 gr d'aigua
sal, pebre
60 gr de creme Fraiche ( nata de cuinar)
20 gr de maizena

PREPARACIÓ:

1 Posem les xalotes al vas i trossegem 5 segons a velocitat 5. Amb l'espàtula fem baixar les restes de les parets i tapa, afegim la mantega i sense posar el cubilet sofregim 2 minuts, 120º, velocitat 1.
Mentre tallem el porro i el posem dins del recipient varoma.

2. Afegim el vi blanc, l'aigua, la sal i el pebre. Col.loquem el recipient varoma al seu lloc i programem 12 minuts, varoma, velocitat 1.

3. Preparem la safata del varoma, l'untem amb oli i li posem el lluç i les vieires, la col.loquem a sobre el recipient varoma i programem 8 minuts, varoma, velocitat 1. Retirem i reservem.

4. Afegim la nata, la maizena i programem 5 minuts, 90º, velocitat 3. Mentre posem el porro i el peix en una safata.

5. Triturem la salsa 30 segons a velocitat 5-10 progressivament. Afegim la salsa a sobre el peix i servim.

BON PROFIT!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.