dijous, 5 de setembre de 2019

PASTÍS D'ANIVERSARI EN FORMA DE NÚMERO


Bon dia!!!
Aquest pastís el vaig fer el dilluns passat per celebrar el 40 aniversari de Thermomix a les nostres llars.
Si, si!! ni més ni menys ja fa 40 anys que moltes famílies gaudeixen d'un Thermomix a la seva cuina. I és que Thermomix ens fa la vida més fàcil
- Si t'agrada cuinar amb Thermomix tens el teu "pinxe" personal que t'ajuda a aconseguir textures i resultats inmillorables.
-Si, NO t'agrada cuinar amb Thermomix senzillament cuines i descobreixes que pots donar un àpat sa i bo a la teva família tant sols seguint les instruccions de la pantalla, només et cal escollir recepta i comprar ingredients, mes fàcil impossible!! Qui sap potser algun dia descobreixes que Thermomix t'ha despertat  una gran passió per la cuina.
Si encara t'estàs pensant comprar el Thermomix, ara és el moment!!
Vorwerk sorteja un Thermomix al dia durant 40 dies, entre totes les ventes d'aquests dies, per tant pots ser tu l'afortunat/da que t'emportis dos Tm6 pel preu d'un!!!
Anem a la recepta que ja en tenim ganes, és molt fàcil de fer molt, només ens calen 4 ingredients, som-hi!

INGREDIENTS:
2 planxes de pasta de full rectangulars
1 litre de nata per muntar
100 gr de formatge cremós tipus philadelphia o mascarpone (opcional)
60 gr de sucre
Fruita variada per decorar, maduixa, kiwi, aranyons, mango etç

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180º, dalt i baix

1. Farem la plantilla amb 2 folis dels números que ens facin falta, agafem els planxa de pasta de full, col.loquem la plantilla a sobre i amb un ganivet anem retallant la massa, la pintem amb aigua i cap al forn 18-20 minuts aproximadament, quan veiem que comença a quedar daurada i que s'ha estufat la retirem i deixem refredar. Amb les restes de massa que us hauran sobrat la podeu amassar i fer ulleres de full amb sucre.

2. Posem el sucre al vas i el pulveritzem 10 segons a velocitat 10.

3. Afegim la nata, el formatge i programem velocitat 5, sense posar temps, controlant pel bocal el punt de la nata,  el formatge li posem perquè ens tingui més consistencia i ens quedi més compacte, així aguantarà més bé el pes de la fruita. Un cop estigui  muntada la reservem a la nevera dins una màniga pastissera.

4. Amb molt  de compte obrim els números per la meitat i els anem farcit de la nata, posem la capa de full per sobre i ho decorem amb nata i fruita, us deixo un pas a pas perquè us sigui més visual però no és gens complicat, deixeu anar imaginació i decoreu-la a la vostre manera.

BON PROFIT!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.