dimarts, 5 de novembre del 2019

Rotlles de brioix farcits de pernil i formatge


Bona tarda!!!
Ja sabeu que si algú li agrada fer masses, aquesta sóc jo! jejeje
Aquesta recepta ja fa molts de dies que la tinc pendent de publicar, actualment l'estem fent a la primera classe de cuina que a de veure tot client de Thermomix.
La podeu farcir de mil maneres diferents, però aquesta convinació és brutaaal, us animo a provar-la!!
Apte per tots els públics clients nous i  clients experts, per tothom!!!

INGREDIENTS:
Massa:
230 gr de llet
25gr de llevat premsat fresc
30 gr d'oli d'oliva
1 ou
30 gr de sucre
420 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
Farcit:
200 gr de formatge cremós a llesques
200 gr de pernil serrà
Una mica de mantega per untar
1 ou batut per pintar

PREPARACIÓ:

1.Posem la llet, el llevat fresc, l'oli, l'ou i el sucre al vas i ho barregem 1 minut, 37º, velocitat 2.

2. Afegim la farina, la sal i programem 1 minut a velocitat espiga. Retirem la massa del vas en formem una bola i la deixem reposar uns 30 minuts a sobre la safata del forn prèviament folrada amb paper de cuina.

3. Un cop la massa a llevat, enfarinem la superfície de treball i estirem la massa donant-li forma de rectangle.
L'untem amb mantega i li posem el pernil per deixant un centímetre o dos per a les bores, per sobre el pernil i posem el formatge i enrotllem.

Escalfem el forn a 180º dalt i baix (amb ventilador millor)

4. Mentre folrarem un motlle desmotllable amb paper de forn d'uns 20 cm. Ara anirem a tallar la massa en rotlles, us en tenen de sortir 9. Tallem i anem col.locant a dins del motlle, pintem la massa amb ou i la posem a fornejar durant 25 minuts. Veureu que puja molt i que surt del motlle. es normal, com mes estret sigui el motlle més creixerà a lo alt, si el motlle és mes ample us quedarà més baix i creixerà a lo ample

BON PROFIT!!

Espero que us agradi molt a casa els hi encanta!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.