dimarts, 11 de gener de 2011

BRIOIX AMB CREMA DE CACAU



Desprès de tants de dies de festa, crec que tots tenim ganes de tornar a la normalitat, la mainada torna a l'escola, a la feina s'hi està més tranquil, no hi ha la bogería d'aquests dies que tenies de fer cues a per tot arreu on anavés, a mes de sumar-li la feina de casa, el menjar, els regals etç...
Pel pont de la Purissima i la Constitució vaig anar a comprar a Perpinyà, a l'Auchan, amb les amigues, - que bé que ens ho vam passar!!
comprant regals per aquests dies, a mes de menjar i altres coses. Nosaltres tením la sort de estar a 50 minuts amb cotxe de Perpinyà, és mes ràpid anar a l'Auchan que desplaçar-nos a Barcelona, i a mi aquests llocs m'encanten perquè tens l'oportunitat de comprar ingredients i cosetes que per aquí no en trobem. Bé no m'embolico més i us deixo la recepta d'avui, com molt bé ja sabeu els francesos són els mestres del brioix, vaig comprar una farina especial per fer brioixos, i la veritat és que el resultat canvia molt, les meves filles el van devorar.


INGREDIENTS:

250 ml de llet a 35/37º
70 gr de mantega a temperatura ambient
500 gr de farina Mon fournil
1 ou
Crema de cacau (nocilla)

PREPARACIÓ:

1. Posem la llet al vas i la templem 1 minut 37º, velocitat 1.
2. Afegim la farina, l'ou i programem 5 minuts, velocitat espiga, mentre per el vocal anirem afegint la mantega tallada a daus. La deixem reposar a dins del vas una horeta.
3. Ara treièm la massa l'estirem amb un corró i la pintem amb la crema de cacau, la cargolem pel llarg i la tallem amb 4 tossos, la posem a dins la cubeta de la panificadora i el deixem llevar 3 -4 hores fins que dobli el seu volum.
4. Ara posarem el programa "horneado" a la panificadora i quan acabi, demotllem i deixem refredar sobre una reixeta.

Nota: aquest tipus de farina van molt bé perquè ja porten el llevat incorporat i el sucre.




















28 comentaris:

  1. Nyam....nyam... jo vull un tros d'aquest brioche...per acompanyar el café amb llet...

    Benviguda la normalitat!!!
    un petonet

    ResponElimina
  2. Judith buenos días guapa, qué suerte que tengáis tan cerca l'Auchan, anda que no haría yo viajecitos ajaja. Este brioche es enorme y se ve muy rico al corte, enhorabuena. Por cierto, me llevo un trocito para el café. besitos....

    ResponElimina
  3. ¡Qué perfección de brioche! si parece de tienda. Cada día más y mejor :D

    Besos.

    ResponElimina
  4. Si que parece de tienda.Lo que tiene que engordar,jejejeje. Pro que bueno tiene que estar. Un besazxo.Queria aprovechar para invitaros a todos a mi primer concurso, animarse chicos/as.

    ResponElimina
  5. che buona questa brioche!! e complimenti per il blog!!!

    ResponElimina
  6. Qué envidia!!!!! si pudiera ir yo a un auchan de Francia de vez en cuando....
    El brioche también me da envidia, porque seguro que habéis disfrutado un rato comiendolo.
    Un besito

    ResponElimina
  7. Ostres, aixó és un mega brioix, espectacular! Jo també l'hagués deborat, t'ho asseguro.
    Em sembla que només hi he anat una vegada a l'auchan i fan tants i tants anys que ja ni me'n recordo, peró si, acaba resultant exòtic i tot, no?
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Ohh! Perpinyà... m'encanta vaig anar una vegada i al super trobes de tot, tot, encara sort què no el tinc tan a prop perquè aquestes xorrades enganxen.

    Bueno un super brioche!

    Muas!

    ResponElimina
  9. Ciao è davvero bella questa tua ricetta ..sai che non ho mai visto una farina per le brioche in Italia , ciao un abbraccio :)

    ResponElimina
  10. Guauu Judith, quina bona pinta tté aquest brioix, als meus peques els encantaria.
    es veu boníssim i molt tendre !!!
    Un petonàs

    ResponElimina
  11. Tiene una pinta deliciosa.
    ¡Qué me gustan los brioches!
    Feliz 2011 guapa.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  12. Boníssim, ara per berenar em menjaria un bon tros!!!
    Petonets

    ResponElimina
  13. ¡Que brioche mas rico!.
    Yo hace tiempo que hago uno.
    ¡Me apetece un buen trozo del tuyo!.

    Pochoncicos.

    ResponElimina
  14. Antes de nada Feliz año wapa.
    Te ha quedado divinisimoooo y seguro que esta de muete lenta me llevo un caxin para acompañar la infusion mientras sigo poniendome al dia con las cosas ricas que has exo.
    Bicos mil.

    ResponElimina
  15. Quina bona pinta!! Aquest brioix és professional!! Un petó, Paula

    ResponElimina
  16. Un brioix que ha de ser d’allò mes bo
    Petons

    ResponElimina
  17. M'encanten els brioixos, per esmorzar és el meu pa preferit. I si a porta la xocolata incoporada, llavors ja ha de ser de vici total, je je je...
    La foto del tall és per clavar queixalada a la pantalla! ;)

    ResponElimina
  18. Nyam!! les teves filles no es poden queixar, eh?

    ResponElimina
  19. Espectacular Judith! Quina esponjositat.Nosaltres estan a l'Estartit també hi anem sovint, com dius és un plaer trobar coses noves i diferents. i aquestes farines.....sempre arraso quan hi vaig!
    Molts petonets maca

    ResponElimina
  20. Que maquíssim es veu, a mi em passa el mateix, si vaig a Andorra vinc carregada de farines que aquí no trobes,i dic aquí que som de províncies, doncs Reus és ben petit, assortit, però no de tot.
    un brioix preciós.
    un petó

    ResponElimina
  21. T'ha quedat molt bé! Si que tens traça.
    jo no he anat mai.
    pERÒ SEGUR QUE AIXÒ CAMVIA.
    A mi em surten fatal totes les pastes (menys el pa de pessic dels pastissos, quines coses; vaig fer el roscó de reis i v acabar a les escombraries.

    ResponElimina
  22. Guapo de debò! Aquesta farina jo també la conec, és una passada, però les teves mans també!

    ResponElimina
  23. Noies moltes gracies pels vostres comentaris, li aixequeu l'ànim a una he??

    Gracies totes per estar aquí dia rera dia.
    Petons

    ResponElimina
  24. Hola Judith soy María del bazar de los sabores, gracias por tu visita y seguir mi blog por supuesto soy recíproca en todos los sentidos y además estoy encantada porque tienes un blog estupendo.
    Vaya brioche que has preparado de estos quiero yo un pedazo para merendar.
    Un besito desde el bazar de los sabores

    ResponElimina
  25. Aquest briox està de mort ,els meus fills s´esperen en candaletes l´ho que penjes ,però de moment el inmillorable, el de xocolata blanca tot un exit ,el vaig fer diumenge per el 50 aniversari dels meus pares i el vaig decorar amb xocolata negre ,no vegis l´ho que els hi va agradar .Una abraçada

    ResponElimina
  26. OOHHH, voltan he trobat el teu blog, i veig que t'ha agrada anar el auchan, la proxima vegada que hi vagis, compra una farina de la marca francine a la bossa posa "fluide" va super bé no fa grumolls.
    Una abraçada.
    Laura.
    lesmeveslaborsimes.blogspot.com

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.