dimarts, 11 de gener del 2011
BRIOIX AMB CREMA DE CACAU
Desprès de tants de dies de festa, crec que tots tenim ganes de tornar a la normalitat, la mainada torna a l'escola, a la feina s'hi està més tranquil, no hi ha la bogería d'aquests dies que tenies de fer cues a per tot arreu on anavés, a mes de sumar-li la feina de casa, el menjar, els regals etç...
Pel pont de la Purissima i la Constitució vaig anar a comprar a Perpinyà, a l'Auchan, amb les amigues, - que bé que ens ho vam passar!!
comprant regals per aquests dies, a mes de menjar i altres coses. Nosaltres tením la sort de estar a 50 minuts amb cotxe de Perpinyà, és mes ràpid anar a l'Auchan que desplaçar-nos a Barcelona, i a mi aquests llocs m'encanten perquè tens l'oportunitat de comprar ingredients i cosetes que per aquí no en trobem. Bé no m'embolico més i us deixo la recepta d'avui, com molt bé ja sabeu els francesos són els mestres del brioix, vaig comprar una farina especial per fer brioixos, i la veritat és que el resultat canvia molt, les meves filles el van devorar.
INGREDIENTS:
250 ml de llet a 35/37º
70 gr de mantega a temperatura ambient
500 gr de farina Mon fournil
1 ou
Crema de cacau (nocilla)
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet al vas i la templem 1 minut 37º, velocitat 1.
2. Afegim la farina, l'ou i programem 5 minuts, velocitat espiga, mentre per el vocal anirem afegint la mantega tallada a daus. La deixem reposar a dins del vas una horeta.
3. Ara treièm la massa l'estirem amb un corró i la pintem amb la crema de cacau, la cargolem pel llarg i la tallem amb 4 tossos, la posem a dins la cubeta de la panificadora i el deixem llevar 3 -4 hores fins que dobli el seu volum.
4. Ara posarem el programa "horneado" a la panificadora i quan acabi, demotllem i deixem refredar sobre una reixeta.
Nota: aquest tipus de farina van molt bé perquè ja porten el llevat incorporat i el sucre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Nyam....nyam... jo vull un tros d'aquest brioche...per acompanyar el café amb llet...
ResponEliminaBenviguda la normalitat!!!
un petonet
Judith buenos días guapa, qué suerte que tengáis tan cerca l'Auchan, anda que no haría yo viajecitos ajaja. Este brioche es enorme y se ve muy rico al corte, enhorabuena. Por cierto, me llevo un trocito para el café. besitos....
ResponElimina¡Qué perfección de brioche! si parece de tienda. Cada día más y mejor :D
ResponEliminaBesos.
Si que parece de tienda.Lo que tiene que engordar,jejejeje. Pro que bueno tiene que estar. Un besazxo.Queria aprovechar para invitaros a todos a mi primer concurso, animarse chicos/as.
ResponEliminache buona questa brioche!! e complimenti per il blog!!!
ResponEliminaaquest pels esmorzars,ummmmmm
ResponEliminaQué envidia!!!!! si pudiera ir yo a un auchan de Francia de vez en cuando....
ResponEliminaEl brioche también me da envidia, porque seguro que habéis disfrutado un rato comiendolo.
Un besito
Ostres, aixó és un mega brioix, espectacular! Jo també l'hagués deborat, t'ho asseguro.
ResponEliminaEm sembla que només hi he anat una vegada a l'auchan i fan tants i tants anys que ja ni me'n recordo, peró si, acaba resultant exòtic i tot, no?
Una abraçada
Ohh! Perpinyà... m'encanta vaig anar una vegada i al super trobes de tot, tot, encara sort què no el tinc tan a prop perquè aquestes xorrades enganxen.
ResponEliminaBueno un super brioche!
Muas!
Ciao è davvero bella questa tua ricetta ..sai che non ho mai visto una farina per le brioche in Italia , ciao un abbraccio :)
ResponEliminaGuauu Judith, quina bona pinta tté aquest brioix, als meus peques els encantaria.
ResponEliminaes veu boníssim i molt tendre !!!
Un petonàs
Tiene una pinta deliciosa.
ResponElimina¡Qué me gustan los brioches!
Feliz 2011 guapa.
Besitos.
;-D
Boníssim, ara per berenar em menjaria un bon tros!!!
ResponEliminaPetonets
¡Que brioche mas rico!.
ResponEliminaYo hace tiempo que hago uno.
¡Me apetece un buen trozo del tuyo!.
Pochoncicos.
Antes de nada Feliz año wapa.
ResponEliminaTe ha quedado divinisimoooo y seguro que esta de muete lenta me llevo un caxin para acompañar la infusion mientras sigo poniendome al dia con las cosas ricas que has exo.
Bicos mil.
Que rico genial para la merienda!!!!!
ResponEliminaQuina bona pinta!! Aquest brioix és professional!! Un petó, Paula
ResponEliminaUn brioix que ha de ser d’allò mes bo
ResponEliminaPetons
M'encanten els brioixos, per esmorzar és el meu pa preferit. I si a porta la xocolata incoporada, llavors ja ha de ser de vici total, je je je...
ResponEliminaLa foto del tall és per clavar queixalada a la pantalla! ;)
Nyam!! les teves filles no es poden queixar, eh?
ResponEliminaEspectacular Judith! Quina esponjositat.Nosaltres estan a l'Estartit també hi anem sovint, com dius és un plaer trobar coses noves i diferents. i aquestes farines.....sempre arraso quan hi vaig!
ResponEliminaMolts petonets maca
Que maquíssim es veu, a mi em passa el mateix, si vaig a Andorra vinc carregada de farines que aquí no trobes,i dic aquí que som de províncies, doncs Reus és ben petit, assortit, però no de tot.
ResponEliminaun brioix preciós.
un petó
T'ha quedat molt bé! Si que tens traça.
ResponEliminajo no he anat mai.
pERÒ SEGUR QUE AIXÒ CAMVIA.
A mi em surten fatal totes les pastes (menys el pa de pessic dels pastissos, quines coses; vaig fer el roscó de reis i v acabar a les escombraries.
Guapo de debò! Aquesta farina jo també la conec, és una passada, però les teves mans també!
ResponEliminaNoies moltes gracies pels vostres comentaris, li aixequeu l'ànim a una he??
ResponEliminaGracies totes per estar aquí dia rera dia.
Petons
Hola Judith soy María del bazar de los sabores, gracias por tu visita y seguir mi blog por supuesto soy recíproca en todos los sentidos y además estoy encantada porque tienes un blog estupendo.
ResponEliminaVaya brioche que has preparado de estos quiero yo un pedazo para merendar.
Un besito desde el bazar de los sabores
Aquest briox està de mort ,els meus fills s´esperen en candaletes l´ho que penjes ,però de moment el inmillorable, el de xocolata blanca tot un exit ,el vaig fer diumenge per el 50 aniversari dels meus pares i el vaig decorar amb xocolata negre ,no vegis l´ho que els hi va agradar .Una abraçada
ResponEliminaOOHHH, voltan he trobat el teu blog, i veig que t'ha agrada anar el auchan, la proxima vegada que hi vagis, compra una farina de la marca francine a la bossa posa "fluide" va super bé no fa grumolls.
ResponEliminaUna abraçada.
Laura.
lesmeveslaborsimes.blogspot.com