dijous, 12 de març de 2020

OUS AMB TOMATA I PEBROT



Boníssima aquesta recepta!
Plat únic, amb un bon tros de pa per sucar a la salsa, els angels i canten ;-)
Es una recepta fàcil, com tot el que fem al Thermomix i 100% èxit assegurat, ous i tomata, agrada a tothom per tant no us faci por, que a casa us faràn la Ola!!
Un plat ideal per tenir en el menú setmanal!!

INGREDIENTS:
2 grans d'alls
50 gr d'oli d'oliva
250 - 300 gr de pebrot vermell tallat a tires
400 gr de tomata trossejat
sal
1/2 culleradeta de sucre
4 ous
pebre molt
Virutes de pernil per acompanyar

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180 º

1. Posem els alls i oli al vas i piquem 2 segons a vleocitat 7.

2. Afegim el pebrot a tires, la tomata, 2 pessics de sal i el sucre. Col.loquem el cistellet sobre la tapa enlloc del cubilet i programem 20 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

3. Un cop cuit posem el pebrot i la tomata en una safata i posem els ous per sobre, salpebrem i cap al forn 7-10 minuts, un cop la clara estigui quallada ja podrem retirar la safata del forn, afegim el pernil per sobre i servim!

BON PROFIT!!





Cap comentari:

Publica un comentari

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.