dilluns, 21 de desembre del 2020

XOCOLATA DESFETA O XOCOLATA A LA TASSA

 


 

 Bona tarda!!

Avui us deixo una recepta molt típica d'aquests dies,  xocolata desfeta ideal per esmorzar el dia de nadal o per la matinada de dia d'any nou!!

Amb el Thermomix és molt fàcil de fer i molt i molt bona, us animo a provar-la. Aquest nadal ens toca ser prudents i quedar-nos a casa, doncs quina millor manera per celebrar en familia que davant d'una bona tassa de xocolata...

Bon nadal!!


INGREDIENTS:

400 gr de xocolata fondant

1litre i mig de llet

1 cullerada de maizena 30 gr aprox 

1 polsim de canyella (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Posem la xocolata al vas i la ratllem 15 segons a velocitat 5-10.

2. Afegim la llet, la maizena i la canyella, programem 15 minuts, 90º, velocitat 2.

3. A continuació programem 10 segons a velocitat 4. I ja la tindrem a punt per servir..

BON PROFIT!

 


 

1 comentari:

  1. Some extremely valid points! I
    appreciate you penning this article and the rest of the site is also very good.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.