Bona Tarda!!!
Avui us presento aquest deliciós pa de llet, és hivern fa fred i encendre el forn no ens fa mandra..
M'agrada l'olor que fa tota la casa després de fornejar un pa casolà, us animo a provar'l és molt tou i és manté tendre tres dies ben bons, el matí torrat amb mantega és un pecat Mmmm
Espero que hagiu tingut una bona entrada d'any 2021!
INGREDIENTS:
50 gr de mantega amb sal
300 gr de llet
20 gr de llevat fresc
50 gr de sucre
550 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
1 ou batut per pintar la massa
PREPARACIÓ:
1. Posem al vas, la llet, la mantega, el llevat fresc i el sucre, programem 3 minuts, 37º, velocitat 2.
2. Afegim la farina i la sal, amassem 3 minuts, velocitat espiga, posem la massa en un bol i la deixem llevar 1 hora aprox.
3. Un cop a llevat dividim la massa en tres parts igual li donem forma de rulo i la trenem, la posem a sobre la safata del forn i la pintem amb ou, mentre escalfem el forn la dexem reposar.
4. Amb el forn calent a 180º, dalt i baix, posem el pa a coure 25-30 minuts aproximadament fisn que estigui daurat.
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.