dijous, 14 de gener del 2021

PA DE LLET TRENAT

 

 


Bona Tarda!!!

Avui us presento aquest deliciós pa de llet, és hivern fa fred i encendre el forn no ens fa mandra..

M'agrada l'olor que fa tota la casa després de fornejar un pa casolà, us animo a provar'l és molt tou i és manté tendre tres dies ben bons, el matí torrat amb mantega és un pecat Mmmm

Espero que hagiu tingut una bona entrada d'any 2021! 


INGREDIENTS:

50 gr de mantega amb sal

300 gr de llet

20 gr de llevat fresc

50 gr de sucre

550 gr de farina de força

1 culleradeta de sal

1 ou batut per pintar la massa

PREPARACIÓ:

1. Posem al vas, la llet, la mantega, el llevat fresc i el sucre, programem 3 minuts, 37º, velocitat 2.

2. Afegim la farina i la sal, amassem 3 minuts, velocitat espiga, posem la massa en un bol i la deixem llevar 1 hora aprox.

3. Un cop a llevat dividim la massa en tres parts igual li donem forma de rulo i la trenem, la posem a sobre la safata del forn i la pintem amb ou, mentre escalfem el forn la dexem reposar.

4. Amb el forn calent a 180º, dalt i baix, posem el pa a coure 25-30 minuts aproximadament fisn que estigui daurat.


BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.