Bon dia!!
Avui us presento un menú complert, m'encanten aquest tipus de receptes que aprofitem el màxim el Thermomix, estalviem en energia i temps.
Aprofitem la cocció del pollastre per coure les patates i el postre al vapor. Us animo a provar aquests tipus de menús complerts, sonfàcils i elresultats es espectacular!
Som-hi!
INGREDIENTS: ( per 2 persones)
Pudíng de xocolata:
50 gr de xocolata fondant
1 ou
120 gr de llet
100 gr de llet condensada
1 culleradeta de cacau pur en pols
Pollastre amb patates:
30 gr d'oli d'oliva
300 gr de cuixa de pollastre sense òs ni pell tallada a tires
150 gr de ceba tallada a quarts
3 grans d'all
250 gr de tomata triturat
70 gr de vi blanc
250 gr de patates tallades a daus
sal i pebre al gust
PREPARACIÓ:
1. Posem la xocolata al vas i la ratllem 5 segons a velocitat 5, afegim l'ou, la llet, la llet condensada i el cacau pur en pols, remenem 10 segons a velocitat 5.
Posem la mescla en 2 motlles de ceramica, tapem amb paper alumini i ho posem dins el recipient varoma. Esbandim el vas.
2. Posem l'oli al vas i l'escalfem 3 minuts, 120º, velocitat cullera. Afegim el pollastre i sofregim 6 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Retirem el pollastre i deixem l'oli al vas.
3. Posem la ceba, els alls al vas i trossegem 5 segons a velocitat 5. Afegim la tomata i ho sofregim 5 minuts, 120º, velcocitat 1.
4. Incorporem el pollastre, el vi, la sal i el pebre. Introduïm el cistellet amb les patates tallades a daus, situem el recipient varoma amb el puding i programem 20 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
Un cop cuit, servim el pollastre amb les patates i el puging de postre.
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.