dijous, 28 de gener de 2021

POLLASTRE A LA PROVENÇAL AMB PATATES I PUDING DE XOCOLATA



Bon dia!!

Avui us presento un menú complert, m'encanten aquest tipus de receptes que aprofitem el màxim el Thermomix, estalviem en energia i temps.

Aprofitem la cocció del pollastre per coure les patates i el postre al vapor. Us animo a provar aquests tipus de menús complerts, sonfàcils i elresultats es espectacular!

Som-hi!

INGREDIENTS: ( per 2 persones)

Pudíng de xocolata:

50 gr de xocolata fondant

1 ou

120 gr de llet

100 gr de llet condensada

1 culleradeta de cacau pur en pols

Pollastre amb patates:

30 gr d'oli d'oliva

300 gr de cuixa de pollastre sense òs ni pell tallada a tires

150 gr de ceba tallada a quarts

3 grans d'all

250 gr de tomata triturat

70 gr de vi blanc

250 gr de patates tallades a daus

sal i pebre al gust

PREPARACIÓ:

1. Posem la xocolata al vas i la ratllem 5 segons a velocitat 5,  afegim l'ou, la llet, la llet condensada i el cacau pur en pols, remenem 10 segons a velocitat 5.

Posem la mescla en 2 motlles de ceramica, tapem amb paper alumini i ho posem dins el recipient varoma. Esbandim el vas.

2.  Posem l'oli al vas i l'escalfem 3 minuts, 120º, velocitat cullera. Afegim el pollastre i sofregim 6 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Retirem el pollastre i deixem l'oli al vas.

3. Posem la ceba, els alls al vas i trossegem 5 segons a velocitat 5. Afegim la tomata i ho sofregim 5 minuts, 120º, velcocitat 1.

4. Incorporem el pollastre, el vi, la sal i el pebre. Introduïm el cistellet amb les patates tallades a daus, situem el recipient varoma amb el puding i programem 20 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

Un cop cuit, servim el pollastre amb les patates i el puging de postre.

BON PROFIT!!


 



Cap comentari:

Publica un comentari

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.