dijous, 18 de març de 2021

MENÚ COMPLERT DE SALSITXES AMB SALSA DE TOMATA I VERDURES AL VAPOR

 

 Bona Tarda!!

Avui torno amb una recepta molt fàcil, d'aquelles que a mi personalment m'encanten i recomano moltissim als meus clients, per la seva facilitat alhora de programar, perque fa amb un sol  pas, posem tots els ingredients i programem, sense necessitat de passos previs.

Us explico com fer-ho! 

 

INGREDIENTS:

700 gr de patata tallada a daus 

150 gr de pèsols congelats

150 gr de blat de moro congelat

600 gr de salsitxes de pollastre o de porc

600 gr de tomata triturat

70 gr d'oli d'oliva

2 culleradetes de sucre moré

1 culleradeta de sal

orenga, pebre al gust


PREPARACIÓ:

1. Posem la tomata al vas, l'oli, el sucre, la sal, el pebre i l'orenga, introduïm el cistellet amb les salsitxes a dins, posem la tapa, el recipient varoma a sobre amb les patates tallades i, a sobre la safata amb els pèsols i el blat de moro, tapem i programem 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 2'5.

Un cop pari posem les verdures en una safata i les salsitxes amb la tomata en  un plat

BON PROFIT!!

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.