dimecres, 4 d’agost del 2021

PANETS D'OLI D'OLIVA

Bon dia!!! 💁

Avui us deixo aquesta fantàstica recepta de panets, és ideal per acompanyar amb hamburgueses, a més de molt fàcils de preparar gràcies al nostre Thermomix.

Ja veureu que són molt senzills de fer i un cop els proveu sempre en tindreu de fets al congelador per menjar a qualsevol hora, per esmorzar, berenar...


INGREDIENTS:

220 gr d'aigua

25 gr de llevat fresc

70 gr d'oli d'oliva

200 gr de farina de força

200 gr de farina de rebosteria

1 culleradeta de sal

 

PREPARACIÓ:

1. Posem l'aigua, el lelvat i l'oli al vas, escalfem 30 segons a 37º, velocitat 2. Per tal que és desfaci el llevat i tenir l'aigua a temperatura ambient.

2. Afegim les farines i la sal a sobre la farina, amassarem 1 minut a velocitat espiga. Retirem del vas i la deixem llevar dins un bol fins que dobli el seu volum.

3. Untem amb oli la safata del forn i sobre la superfície de treball enfarinada i posem la massa i la dicidim en 12 porcions d'uns 65 gr cada una. Els hi  donem forma de bola i les deixem reposar a la safata del forn 30 minuts fins que hagin doblat el seu volum. Els podeu pintar amb aigua i posar sèsam per sobre

Escalfem el forn a 200º

 4.  Posem els panets a coure 20 minuts o fins que estiguin daurats, un cop cuits els deixem refredar i ja els tindrem llestos per degustar.


BON PROFIT!😋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.