divendres, 10 de setembre de 2021

SOPA FREDA DE TOMATA, ALFÀBREGA I ROTLLETS DE SALMÓ


 Bona tarda!!

Aprofitem les últimes tomates que ens dóna l'hort per fer aquesta boníssima sopa, que la podrem acompanyar amb pa, ou dur etç.. en aquest cas per fer-la una mica més sofisticada li hem posat uns rotllets de salmó farcits, espero que us agradi molt  i aprofiteu el màxim el vostre Thermomix

La recepta la trobareu a  👉  cookidoo.es 

 

INGREDIENTS:

600 gr de tomates nets i tallats a quarts

4 fulles d'alfàbrega fresca

1 pessic de sal

1 pessic de pebre

5 gr de vinagre

10 gr d'oli d'oliva

Farcit:

8 palets de cranc

1 poma pelada i tallada a quarts

50 gr de ceba

2 cullerades soperes de maionesa

200 gr de salmó fumat a llesques 

PREPARACIÓ:

1. Posem les tomates, l'alfàbrega, la sal, el pebre, el vingre i l'oli, triturem 2 minuts a velocitat 10. Ens quedarà ben fi i emulsionat, retirem ireservem a la nevera.

2. Posem els palets de cranc i trossegem 3 segons a velocitat 4. Retirem i reservem en un bol

3. Ara posem la poma juntament amb la ceba i piquem 4 segons a velocitat 5. Amb l'espàtula fem baixar les restes de les parets del vas, afegim els palets de cranc picats, la maionesa i remenem 10 segons a velocitat 3. Amb aquest farcit anirem fent canelons amb el salmó fumat

4. Anem a montar el plat, posem en un bol una mica de sopa, li posem un rotllet de salmó partit per la meitat a sobre acompanyat d'una fulla d'alfàbrega, reguem amb oli d'oliva i ja estarà llesta per consumir.

BON PROFIT! 😋

 Nota: La podem servir amb vasets de xupito com aperitiu, el dia que tingueu invitats

11 comentaris:

  1. Que buen post, es dificil encontrar este tipo de post, con ideas de primera mano, se nota que el post esta tratado con mucho cariño, muy buen trabajo!!

    ResponElimina
  2. Increïble, ho vaig provar ahir i em vaig sorprendre, volia alguna cosa nova vaig recordar que guardi aquest post i sens dubte boníssim

    ResponElimina
  3. Es muy simple de hacer y un platillo delicioso, ¡gracias por compartir esta receta! Debes probarlo, felicidades por este plato, ¡se ve increíble!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.