dilluns, 8 de novembre del 2021

SALTEJAT DE COL I CARBASSA


Bon dia!
Avui un saltejat amb ingredients de temporada, és un plat típic de les nostres comarques, no sé si feu servir el Thermomix per fer aquests tipus de preparacions, us animo a preparar aquesta recepta perque veureu què és molt fàcil, ràpid i el millor de tot casi no embrutim la cuina per res, jo l'acompanyo amb uns ous mollet i aixi ja fem plat únic
Vinga va! A preparar saltejats aquest hivern!
 
Bona setmana!
 
INGREDIENTS:
30 gr d'oli d'oliva
1 gra d'all
300 gr de col tallada a juliana
300 gr de carbassa tallada làmines fines
20 gr de salsa de soja
1 cullerada de vinagre d'arròs
1 cullerda de pipes de carbassa
 
PREPARACIÓ:
 
1. Posem en el vas, l'oli i l'all i triturem 3 segons a velocitat 7. Amb l'espàtula baixem la resta d'ingredients i sofregim 4 minuts, 120º, velocitat cullera. 

2. Afegim la col, la carbassa, la salsa de soja i el vinagre d'arròs, ofeguem 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera, posem en un plat i espolvoregem amb les llavors de carbassa

BON PROFIT!


4 comentaris:

  1. Muy buena pinta y gracias por compartir la receta, buen trabajo

    ResponElimina
  2. Muy bueno, me ha dado hasta hambre, al salir de aquí me voy directo a la cocina! Muy buen post un saludo

    ResponElimina
  3. Muy buena pinta, gracias por compartir la receta y buen trabajo

    ResponElimina
  4. Que buena pinta, sin duda puedo olerlo ya desde aquí, no realmente una pinta increible. Mis dieces!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.