Avui un saltejat amb ingredients de temporada, és un plat típic de les nostres comarques, no sé si feu servir el Thermomix per fer aquests tipus de preparacions, us animo a preparar aquesta recepta perque veureu què és molt fàcil, ràpid i el millor de tot casi no embrutim la cuina per res, jo l'acompanyo amb uns ous mollet i aixi ja fem plat únic
Vinga va! A preparar saltejats aquest hivern!
Bona setmana!
INGREDIENTS:
30 gr d'oli d'oliva
1 gra d'all
300 gr de col tallada a juliana
300 gr de carbassa tallada làmines fines
20 gr de salsa de soja
1 cullerada de vinagre d'arròs
1 cullerda de pipes de carbassa
PREPARACIÓ:
1. Posem en el vas, l'oli i l'all i triturem 3 segons a velocitat 7. Amb l'espàtula baixem la resta d'ingredients i sofregim 4 minuts, 120º, velocitat cullera.
2. Afegim la col, la carbassa, la salsa de soja i el vinagre d'arròs, ofeguem 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera, posem en un plat i espolvoregem amb les llavors de carbassa
BON PROFIT!
Muy buena pinta y gracias por compartir la receta, buen trabajo
ResponEliminaMuy bueno, me ha dado hasta hambre, al salir de aquí me voy directo a la cocina! Muy buen post un saludo
ResponEliminaMuy buena pinta, gracias por compartir la receta y buen trabajo
ResponEliminaQue buena pinta, sin duda puedo olerlo ya desde aquí, no realmente una pinta increible. Mis dieces!
ResponElimina