Bon dia!
Avui us deixo un plat molt concorregut a la cuina, una recepta molt básica de pasta amb tomata, sembla una tontería però per mi la salsa de tomata a de ser casolana si volem tenir un resultat òptim.
Si a més la tomata és natural, ens faràn la ola jajajaaja
Us deixo la recepta perque la poseu en práctica ben aviat, ja m'explicareu el resultat
Bon apetit 👌
INGREDIENTS:
PILOTILLES:
100 gr de pa sec
200 gr de ceba
2 grans d'all
Julivert fresc unes fulles
900 gr de carn picada mixta
2 culleradetes de sal
Farigola seca al gust
Pimentó dolç al gust
2 ous
Pa ratllat per rebossar
SALSA TOMATA:
100 gr de porro a rodelles
1 gra d'all
30 gr d'oli d'oliva
800 gr de tomata triturat
Alfabrega fresca un parell de fulles
1 pessic de sucre
2 culleradetes de sal
Pebre negre al gust
PASTA:
400 gr d'espaguetis
30 gr de parmesà ratllat
PREPARACIÓ:
1. Ratllem el pa 10 segons al 10. Retirem i reservem. Podeu aprofitar aquest pas per ratllar mes pa i tenir per arrebossar
2. Ara posem la ceba, els alls i el julivert ho piquem 5 segons a velocitat 7. Afegim el pa ratllat, la carn, la sal, el pebre, la farigola, el Pimentó i els ous, barregem bé amb l'espàtula i programem 30 segons, gir esquerra, velocitat 4'5. Retirem i anem fent boletes de la mateixa mida aproximadament, les arrebosem amb pa ratllat i les anem posant al recipient varoma.
3. Anem a preparar la salsa de tomata, posem el porro, l'all, l'oli i piquem 5 segons velocitat 5. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients i sofregim 4 minuts, 120°, velocitat 1.
4. Incorporem la tomata al vas, l'alfàbrega, el Sucre, la sal i el pebre, tapem i posem el recipient varoma amb les pilotilles a sobre la tapa, tot seguit programem 40 minuts, varoma, velocitat 1.
Mente en una olla farem bullir la pasta, podeu posar la quantitat de pasta que necessiteu, és una recepta que la podem fer crèixer molt.
5. Un cop cuit ho barregem tot plegat i servim amb el parmesà per sobre.
Nota: Amb aquesta quantitat de carn ens sobraràn pilotilles per futures preparacions
BON PROFIT! 😋
Bon dia Judith. Un bon plat i a mès de debò molt saborós.
ResponEliminaBon cap de setmana.
M'encanten aquestes pilotilles amb pasta i salsa de tomaquet. Sí, és un plat bàsic, però deliciós i molt pràctic. Els encantarà els meus fills. Gràcies.
ResponEliminagracias
ResponElimina