Aqui tenim una manera diferent de presentar uns espaguetis, proveu-los us sorpendran acompanyats d'un bon vi blanc.
INGREDIENTS3 alls
INGREDIENTS3 alls
1 ceba petita
30 gr d'oli d'oliva
500 gr de tomàquet triturat
350 gr d'aigua
500 gr de cloïses
300 gr d'espaguetis
sal, pebre
1 culleradeta pimentó dolç (cafè)
julivert per decorar
PREPARACIÓ:
Netegem les cloïses amb aigua i sal perqué deixin anar tota la sorra.
1.Posem els alls i la ceba al vas triturem 5 segons a velocitat 5. Fem baixar amb l'espàtula les restes que puguin haver quedat a les parets del vas.
2.Afegim l'oli d'oliva i programem 3 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
3.Afegim el tomàquet, els 350gr d'aigua, sal, pebre i el pimentó dolç. Posem les cloïses netes al recipient varoma i el col.loquem al seu lloc, programem 14 minuts, temperatura Varoma velocitat 1.
4.Treiem el recipient Varoma i col.loquem els espaguetis per el forat del tap, programem el temps indicat en el paquet (normalment 8, 9 minuts) temperatura varoma, gir esquerra velocitat cullera, amb l'espàtula ens ajudem per fer-los baixar fins que quedin a dins el vas, mirem que les cloïses estiguin ben cuites, si no tornem a col.locar el recipient Varoma al seu lloc uns minuts més mentre es couen els espaguetis.
5.Comprovar que els espaguetis siguin cuits (si no programar un parell de minuts més) i servir-los acompanyats de les cloïses, els decorem amb julivert picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.