4 ous
200gr de tonyina
2 pebrots escalivats
400 gr de palets de cranc
1 llauna de llet evaporada ideal
Sal i pebre
PREPARACIÓ:
1. Posarem els palets dins del vas i triturarem 4 segons a velocitat 4. En reservem la meitat.
2. Afegim els pebrots , els ous, la llet i la tonyina ho salpebrem al gust i programem 8 minuts temperatura 100º, velocitat 5. (si la llet i els ous són freds de la nevera caldrà posar-hi 1 minut més de cocció)
3.Quan acabi el temps i afegim la resta dels palets de cranc que teniem reservats remanant amb l'espàtula per tal que quedi unit i ho posem en un motlle de plum cake, de corona ...o deixem refredar.
4.Es pot servir acompanyat d'amanida, amb torradetes, maionesa etç....
Hola Judith, et saluda una banyolina que viu a Palma de Mallorca. M´agrada molt el teu blog.
ResponEliminaLa pregunta és si la tonyina és de llauna o crua, no em queda clar.
Gracis...