Viu l'estiu!!!
Temps de moltes verdures, s'ha d'aprofitar i cuinar-les de totes maneras avui us en explico una de ben sencilla i que agrada molt, és pot preparar amb antel.lació perque tant és pot menjar freda com calenta.
BASE
50 gr d'oli oliva
50 gr de mantega de porc o mantega normal
100 ml d'aigua
20 gr de llevat de forner
300 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
1 pèssic de sucre
farcit
100 gr de carbassó
100 gr de ceba.
100 gr de pebrot vermell
100 gr de pebrot verd
1 culleradeta de pimentó
1 culleradeta de sal
100 gr d'oli d'oliva
PREPARACIÓ:
1. Posem l'oli, la mantega de porc, l'aigua al vas i programem 1 minut, 37º, velocitat 1.
2. Afegim el llevat, la farina, la sal i el pèssic de sucre i programem 20 segons velocitat 6. Preparem la plata del forn amb paper vegetal i estirem la massa.
3. Posem les verdures dins del vas juntament amb l'oli, la sal i el pimentó i programem 4 segons a velocitat 4, les posem pel cim de la massa.
Precalentem el forn a 200º
4. La posem a coure de 25 a 30 minuts al forn a 200 º.
Nota: Un cop cuita si pot posar formatge de cabra pel cim, tonyina, anxoves....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.