diumenge, 19 de juliol del 2009

COCA DE VERDURES O RECAPTE



Viu l'estiu!!!


Temps de moltes verdures, s'ha d'aprofitar i cuinar-les de totes maneras avui us en explico una de ben sencilla i que agrada molt, és pot preparar amb antel.lació perque tant és pot menjar freda com calenta.


BASE

50 gr d'oli oliva

50 gr de mantega de porc o mantega normal

100 ml d'aigua

20 gr de llevat de forner

300 gr de farina de força

1 culleradeta de sal

1 pèssic de sucre


farcit

100 gr de carbassó

100 gr de ceba.

100 gr de pebrot vermell

100 gr de pebrot verd

1 culleradeta de pimentó

1 culleradeta de sal

100 gr d'oli d'oliva

PREPARACIÓ:

1. Posem l'oli, la mantega de porc, l'aigua al vas i programem 1 minut, 37º, velocitat 1.

2. Afegim el llevat, la farina, la sal i el pèssic de sucre i programem 20 segons velocitat 6. Preparem la plata del forn amb paper vegetal i estirem la massa.

3. Posem les verdures dins del vas juntament amb l'oli, la sal i el pimentó i programem 4 segons a velocitat 4, les posem pel cim de la massa.

Precalentem el forn a 200º

4. La posem a coure de 25 a 30 minuts al forn a 200 º.



Nota: Un cop cuita si pot posar formatge de cabra pel cim, tonyina, anxoves....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.