dimecres, 22 de juliol del 2009

GASPATXO

MOLT REFRESCANT!!!

Un plat típic d'estiu, una altre manera de menjar verdures d'estiu i aprofitar les tomates que ara n'hi ha tantes, és la recepta del llibre bàsic, o sigui que si no voleu seguir la recepta desde aquí o podeu fer comodament desde el llibre.

INGREDIENTS:
1 kg de tomates madures
40 gr de ceba
70 gr de cogombre (no s'hi nota)
30 gr de vinagre
50 gr de pebrot verd
1 gra d'all
1 culleradeta de sal
8 glaçons
200 ml d'aigua
50 gr d'oli d'oliva


PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients al vas, menys l'aigua i programem 30 segons a velocitat 5.

2. Programem 3 minuts velocitat 5-10 progressiva, afegim l'aigua i remanem uns segons mes a velocitat 5. Te de quedar molt ben triturat si no és així programem 2 minuts mes a velocitat 10.

Nota: L'acompanyem de verdures i pa sec.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.