Aqui teniu un pastís molt refrescant per ara l'estiu, no necessita forn, aixó és molt important que amb aquesta calor qualsevol encén el forn, a mes amb gust de prèssec per aprofitar les fruites d'aquesta temporada, és pot fer de qualsevol gust la base sempre és la mateixa.
INGREDIENTS:
Base:
80 gr de mantega temperatura ambient
200 gr de galetes maria, napolitanes...
Mousse:
250 gr d'aigua
1 sobre de gelatina de prèssec (royal)
400 gr de formatge philadelphia
200 gr de nata
40 gr de sucre
Cobertura:
200 gr de confitura de prèssec
2 cullerades de suc de llimona
20 gr de gelatina (jo la mateixa de prèssec)
50 gr d'aigua
PREPARACIÓ:
1. Posem les galetes al vas i pulveritzem, 5 segons velocitat 10.
2. Afegim la mantega i remanem 5 segons velocitat 5. Cubrim el fons d'un motllo desmontable apretant amb una cullera.
3. Prepararem el relleno, posarem l'aigua dins del vas i programem 5 minuts, 100º, velocitat 1. Afegim, la gelatina, el formatge, la nata i el sucre, i remanem 20 segons, velocitat 5.
4. Aboquem aquesta mescla al cim del motllo amb les galetes i ho reservem a la nevera un parell d'hores.
5. Prepararem la cobertura, posarem tots els ingredients dins del vas i programarem 3 minuts, 80º, velocitat 2. Abocarem aquesta mescla al cim del pastís ja solidificat (jo sempre ho faig d'un dia per altre) i el deixem reposar dos o tres hores més a la nevera, quan ja hagi solidificat ja el podrem desmotllar i decorar al nostre gust.
Nota: Es molt important que el motllo sigui desmotllable perque és un pastís molt tou i s'ens trencaria. No he pogut fer foto del tall perque quan m'en vaig donar conte ja estava tot tallat i servit. Es molt semblant al de iogurt, que ja el tinc aquí al blog.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.