dimarts, 14 de juliol del 2009

PASTÍS MOUSSE DE PRÈSSEC



Un altre aniversari !!

Aqui teniu un pastís molt refrescant per ara l'estiu, no necessita forn, aixó és molt important que amb aquesta calor qualsevol encén el forn, a mes amb gust de prèssec per aprofitar les fruites d'aquesta temporada, és pot fer de qualsevol gust la base sempre és la mateixa.


INGREDIENTS:

Base:

80 gr de mantega temperatura ambient

200 gr de galetes maria, napolitanes...

Mousse:

250 gr d'aigua
1 sobre de gelatina de prèssec (royal)
400 gr de formatge philadelphia

200 gr de nata

40 gr de sucre


Cobertura:
200 gr de confitura de prèssec

2 cullerades de suc de llimona

20 gr de gelatina (jo la mateixa de prèssec)

50 gr d'aigua



PREPARACIÓ:

1. Posem les galetes al vas i pulveritzem, 5 segons velocitat 10.

2. Afegim la mantega i remanem 5 segons velocitat 5. Cubrim el fons d'un motllo desmontable apretant amb una cullera.

3. Prepararem el relleno, posarem l'aigua dins del vas i programem 5 minuts, 100º, velocitat 1. Afegim, la gelatina, el formatge, la nata i el sucre, i remanem 20 segons, velocitat 5.
4. Aboquem aquesta mescla al cim del motllo amb les galetes i ho reservem a la nevera un parell d'hores.
5. Prepararem la cobertura, posarem tots els ingredients dins del vas i programarem 3 minuts, 80º, velocitat 2. Abocarem aquesta mescla al cim del pastís ja solidificat (jo sempre ho faig d'un dia per altre) i el deixem reposar dos o tres hores més a la nevera, quan ja hagi solidificat ja el podrem desmotllar i decorar al nostre gust.
Nota: Es molt important que el motllo sigui desmotllable perque és un pastís molt tou i s'ens trencaria. No he pogut fer foto del tall perque quan m'en vaig donar conte ja estava tot tallat i servit. Es molt semblant al de iogurt, que ja el tinc aquí al blog.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.