dimecres, 22 de juliol de 2009

PERNIL A LA MONTANYESA

Molt fàcil
Aquesta recepta sense thermomix, molt ràpida és millor deixar-la preparada amb antelació, ja que no deixa de ser una maceració.


INGREDIENTS:

10 talls de pernil serrà tallat ben fi

1 tomàquet madur

pebre , orenga

Oli d'oliva i vinagre

Parmesà en pols (opcional)


PREPARACIÓ:

1.Posem el pernil en un plat sense que és toquin uns talls amb els altres i ho reservem, partim el tomàquet per la mitat i el ratllem amb un ratllador, i afegim l'oli, el pebre i el vinagre o barregem tot plegat com si fos una vinagreta i ho posem pel cim del pernil.

2. I posem orenga pel cim i parmesà ratllat o deixem amacerar una estona, o sevim acompanyat de torradetes o pa torrat acabat de fer. Es bonissim si teniu invitats els sorpendreu.


ESPERO QUE US AGRADI






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.