Bonissims i molt cremosos!!
Us invito a que els proveu, jo tinc una iogurtera peró per les que no la teniu, és la recepta de la thermomix, el podeu deixar reposar dins la màquina, o sino mentre els prepareu poseu el forn a 50ºel pareu i desprès els deixeu a dins unes 12 hores, és millor preparar-los el vespre per l'endemà.
INGREDIENTS:
1 litre de llet entera
1 iogurt natural (el meu danone, no són tant àcids)
sucre al gust (jo 100 gr)
PREPARACIÓ:
1. Posem dins del vas la llet i el sucre i remanem 10 segons, velocitat 4. després programem 3 minuts, 80º, velocitat 2 i 1/2.
2. Quan acabi, afegim els iogurt i remanem uns segons a velocitat 3. (la llet no arribarà pas a 80º amb 3 minuts nomès és deixar-la tèbia així els iogurts és fan més ràpid)
3. Els posem amb pots individuals i els deixem reposar 8 hores dins la iogurtera, si ho feu al forn tal com us he indicat els deixarem tota la nit 12 hores.
Nota: no són gens àcids i molt cremosos, és conserven 15 dies dins la nevera. Si els voleu més espesos afegiu un cubilet de llet en pols, quan els prepareu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.