dijous, 15 d’octubre del 2009

MUFFINS AMB COR DE XOCOLATA



Muffins!!!

Són unes magdalenes, molt ràpides amb cor de xocolata, a mi la xocolata no m'ha quedat al centre, potser és perque la massa era una mica líquida peró de gust són molt bones i aixó és el que importa, je je.....



INGREDIENTS:



130 gr de sucre

130 gr de mantega a temperatura ambient

130 gr de farina de reposteria

1/2 sobre de llevadura (royal)

mitja pell d'una llimona nomès la part groga

3 ous

1 pèssic de sal

1 pastilla de xocolata



PREPARACIÓ:

Precalentam el forn a 180º

1. Posem el sucre al vas i pulveritzem 20 segons velocitat progressiva 5-10. Afegim la pela de lallimona i repetim l'operació.

2. Incorporem els ous i programem 2 minuts, 37º, velocitat 3.

3. Afegim la mantega a temperatura ambient i programem 30 segons velocitat 3.

4. Ara posem la farina junt amb la llevadura i el pèssic de sal i remanem 10 segons a velocitat 2 i 1/2. Acabem d'unir amb l'espàtula.
Nota: és molt important no remanar més de 10 segons perque fariem baixar els ous i no ens quedarien esponjoses.

5. Anem posant la massa en motllos de magdalena de paper o silicona emplenem fins la meitat i posem un trosset de xocolata i tornem a emplenar fins cubrir la xocolata.

6. Les posem a coure al forn durant 15-20 minuts a 180º.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.