Pilota del caldo
Ja sé que és una tonteria penjar aquesta recepta perque tothom sap com preparar una pilota, peró he pensat que ara bé el temps de l'escudella i carn d'olla, també del rostit de les festes i segur que ens pot treure d'algún "apuro" tenir aquesta recepta a mà. Jo era d'aquelles persones que sempre la comprava a la carnisseria, peró m'en vaig donar compte que amb la thermomix és molt ràpida de preparar i molt més bona.
INGREDIENTS:
500 gr de carn picada sense amanir
50 gr de pernil salat tallat a daus
2 gra d'all
julivert fresc o sec
1 ou
pa sec (4 talls de baguette)
sal i pebre
PREPARACIÓ:
1. Posem el pa amb els grans d'all i el julivert i el trinxem 20 segons velocitat progressiva 5-10. Treiem i reservem
2. Posem el pernil i trinxem 10 segons velocitat progressiva 5-10.
3. Afegim la carn, l'ou, el pa ratllat , pebre i sal amb compte que el pernil ja és salat, i programem 30 segons, vas tancat, velocitat espiga.
4. Treiem del vas i l'enfarinem donant-li forma.
Nota: Tant és pot utilitzar com a pilota pel caldo, com per pilotilles per fer rostides amb vedella i bolets, també per farcir un pollastre en aquest cas i afegiriem bolets i olives, algunes vegades també n'he fet hamburgueses.
Us deixo un pas a pas:
Moltes gràcies per la recepta, vivint en França s'agraeix trobar receptes de la terreta!
ResponEliminaGracies,David.
Hola David benvingut!
EliminaMe'n alegro que et serveixi d'ajuda!
Doncs a mi m'ha anat molt bé. Gràcies
ResponElimina