INGREDIENTS:
2 frankfurts
350 gr d'arrós (admet fins a 400 gr)
farigola (tomillo)
1 pastilla de caldo de pollastre
50 gr d'oli d'oliva
1 gra d'all
PREPARACIÓ:
1. Posem 1 litre d'aigua al vas amb la pastilla de caldo, el gra d'all i els 50 gr d'oli d'oliva, programem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
2. Posem el cistellet dins del vas, pesem l'arrós i afegim el frankfurt o espolvoregem amb farigola, tanquem el vas i programem 13 minuts,temperatura varoma, velocitat 4, anirem remanant de tant en quan. Acabat el temps el deixem reposar un parell de minuts a dins dels vas.
Aquí tenim l'arrós amb cru.
Aquí ja cuit
Nota: També el podem fer amb cuina tradicional per les que no teniu la thermomix, posem l'aigua, el gra d'all,amb l'oli i la pastilla de caldo en un caçó a bullir, quan arrenqui el bull i posem l'arrós amb el frankfurt i la farigola.
hola guapa vas aclases agirona de tmx,,,a ver si nos vemos un dia,
ResponEliminaSi està tarde estarè por allí. A ver si nos vemos
ResponElimina