dilluns, 23 de novembre de 2009

ARRÓS AMB FRANKFURT

Una recepta fàcil, fàcil, a més avui és dilluns i no tenim gaires ganes de treballar, o sigui que posem la màquineta amb marxa.... mentre s'ens cou un bistec a la planxa farem un arrós.

INGREDIENTS:

2 frankfurts
350 gr d'arrós (admet fins a 400 gr)
farigola (tomillo)
1 pastilla de caldo de pollastre
50 gr d'oli d'oliva
1 gra d'all

PREPARACIÓ:

1. Posem 1 litre d'aigua al vas amb la pastilla de caldo, el gra d'all i els 50 gr d'oli d'oliva, programem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

2. Posem el cistellet dins del vas, pesem l'arrós i afegim el frankfurt o espolvoregem amb farigola, tanquem el vas i programem 13 minuts,temperatura varoma, velocitat 4, anirem remanant de tant en quan. Acabat el temps el deixem reposar un parell de minuts a dins dels vas.

Aquí tenim l'arrós amb cru.


Aquí ja cuit



Nota: També el podem fer amb cuina tradicional per les que no teniu la thermomix, posem l'aigua, el gra d'all,amb l'oli i la pastilla de caldo en un caçó a bullir, quan arrenqui el bull i posem l'arrós amb el frankfurt i la farigola.


2 comentaris:

  1. hola guapa vas aclases agirona de tmx,,,a ver si nos vemos un dia,

    ResponElimina
  2. Si està tarde estarè por allí. A ver si nos vemos

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.