Bonissimes, i molt sencilles.
Es fan amb ingredients que totes tenim per casa i en un moment tèns un sopar deliciós, sobretot per els menuts de la casa.
INGREDIENTS:
1 Pit de pollastre (el meu 250 gr)
50 gr de molla de pa
50 gr de llet
50 gr de formatge philadelphia
1 gra d'all (opcional)
sal i pebre
1 ou
pa torrat per arrebossar
PREPARACIÓ:
1. Triturem el gra d'all 4 segons a velocitat 5. Afegim el pit de pollastre tallat i triturem 5 segons a velocitat 7, i posem sal i pebre al gust. Afegim el pa,la llet i el formatge i remanem 10 segons a velocitat 7.
2. Anirem fent boletes i les pasarem primer per l'ou i desprès pel pa torrat, per acabar les fregirem amb oli ben calent.
Nota: Per les que no teniu la thermomix, demaneu al carnisser que us trinxi el pit, poseu el pa amb remull amb la llet i ho aneu remanant amb una forquilla, afegiu el formatge fins veure-ho ben unit. Com si fessiu una pilota pel caldo.
Amb aquesta quantitat d'ingredients em vàren sortir 20 boletes.
Us té de quedar una pasta així
Me encantan los nuggets y los tuyos tienen una pinta maravillosa, tomo buena nota, caseros deben de ser una delicia.
ResponEliminaBesotes.
Avui per dinar he fet aquests nuggets que tenia pendents: éxit total. Són boníssims, gràcies per la recepta!
ResponEliminaGracies per provar-la, qualsevol els compra podent fer-los a casa ben naturals.
ResponElimina