INGREDIENTS:
1 rulo de galetes maria
150 gr de xocolata negra fondant
3 ous
100 gr de mantega a temperatura ambient
2 cullerades de llevadura royal
75 gr de sucre
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Triturem la xocolata 5 segons a velocitat 5. Reservem
2. Posem les galetes dins del vas i pulveritzem 15 segons velocitat progresssiva 5-10, tenen de quedar com farina.
3. Afegim la resta dels ingredients menys la xocolata i remanem uns segons a velocitat 7, quan estigui tot ben integrat i afegim la xocolata i acabem de unir-ho amb l'espàtula.
4. La posem a coure 20-25 minuts depèn del forn. Quan estigui cuita espolvoregem amb sucre glaç pel cim.
Nota: Us deixo una foto del motllo, el vaig comprar al lidl, crec que per Sant Jordi o San Valentí. Aquesta coca és molt tova i esponjosa, molt bona de veritat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.