INGREDIENTS:
30 gr de ceps deshidratats
200 ml de nata líquida per cuinar
150 gr de ceba
1 xupito de conyac
sal i pebre
20 gr d'oli d'oliva
30 gr de mantega
PREPARACIÓ:
1. Posem a hidratar els ceps amb aigua una mitja hora. Els colem i reservem una miqueta de l'aigua.
2. Posem la ceba al vas i programem 4 segons al 5, afegim l'oli i la mantega i programem 10 minuts temperatura varoma, velocitat 1.
3. Afegim els bolets i tornem a programar 5 minuts, temperatura 100º, velocitat 1. Abans no acabi el temps programat afegim el conyac treièm el cubilet per tel que evapori l'alcohol.
4. Incorporem la nata i una miqueta de l'aigua d'hidratar els bolets, ho salpebrem i programem 5 minuts, 100º, velocitat 3.
Nota: aquesta salsa és ideal per acompanyar carns.
M'has fet venir ganes de menjar ceps i ara mateix els acabo de posar en remull. Avui tocarà risotto!!!
ResponEliminaaquesta salsa, o una de semblant ( jo la faig sense nata), amb un carpaccio de manetes de ministre... boníssima!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
els meus ceps son crus com fai la salsa gracies
ResponEliminaMuy buenas publicaciones, pueden ayudar a los que tienen un sentimiento complicado sobre este tipo de cosas, y muchas, muy buenas publicaciones.
ResponElimina