dilluns, 28 de desembre del 2009

SALSA DE CEPS

Aquesta salsa, és molt bona sempre que tinc invitats acostumo a fer-la, nosaltres ens la mengem acompanyada d'un bon entrecot o un tall de filet, és molt fàcil de preparar i sempre queda bé.

INGREDIENTS:

30 gr de ceps deshidratats
200 ml de nata líquida per cuinar
150 gr de ceba
1 xupito de conyac
sal i pebre
20 gr d'oli d'oliva
30 gr de mantega

PREPARACIÓ:

1. Posem a hidratar els ceps amb aigua una mitja hora. Els colem i reservem una miqueta de l'aigua.

2. Posem la ceba al vas i programem 4 segons al 5, afegim l'oli i la mantega i programem 10 minuts temperatura varoma, velocitat 1.

3. Afegim els bolets i tornem a programar 5 minuts, temperatura 100º, velocitat 1. Abans no acabi el temps programat afegim el conyac treièm el cubilet per tel que evapori l'alcohol.

4. Incorporem la nata i una miqueta de l'aigua d'hidratar els bolets, ho salpebrem i programem 5 minuts, 100º, velocitat 3.

Nota: aquesta salsa és ideal per acompanyar carns.








4 comentaris:

  1. M'has fet venir ganes de menjar ceps i ara mateix els acabo de posar en remull. Avui tocarà risotto!!!

    ResponElimina
  2. aquesta salsa, o una de semblant ( jo la faig sense nata), amb un carpaccio de manetes de ministre... boníssima!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. els meus ceps son crus com fai la salsa gracies

    ResponElimina
  4. Muy buenas publicaciones, pueden ayudar a los que tienen un sentimiento complicado sobre este tipo de cosas, y muchas, muy buenas publicaciones.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.