Aquest pastís acostumo molt fer-lo desprès de nadal, perqué s'aprofiten les teules de torró que ens queden , és molt ràpid la recepta original és flam de turró peró jo l'he modifcat i l'he convertit amb pastís, amb un motlle de corona tipus flam també queda molt bé.
font: LLibre Simplemente Espectacular de Thermomix
INGREDIENTS:
200 gr de Torró de jijona
500 gr de llet
250 gr de nata líquida
100 gr de sucre
2 sobres de "cuajada royal"
1 placa de pa de pèssic (el meu del dia)
PREPARACIÓ:
1. Triturem el turró 5 segons a velocitat 5.
2. Afegim la llet, la nata, el sucre, i els sobres de cuajada i programem 8 minuts, 100º, velocitat 2.
(els primers 10 segons a velocitat 5 per integrar bé els ingredients, desprès tornem a baixar a velocitat 2)
3. Amb l'aro d'un motlle desmontable pressionem al cim del pa de pèssic sense treure el que ens quedi per fora així ens fara coixí. Un cop la mescla està apunt l'aboquem al cim del pa de pèssic amb molt de compte que no ens bessi, la deixem refredar una estona i desprès el posem un mínim de 4 hores a la nevera.
4. Desmotllem i decorem amb fideus de xocolata, cacau en pols, ametlles trinxades, anous caramelitzades etç....
Nota: Tal com us he explicat al començament és pot fer sense la base de pa de pèssic i posar-lo en una flamera, queda molt bo. També podeu fer-lo amb una base de galetes maria.
Quina sorpresa, el nom del teu bloc i la foto, m'ha fet imaginar que seríem veïnes, jo visc aquí al costat, a Cornellà.
ResponEliminaHe vist que que tens unes receptes molt bones, aquest pastís te una pinta boníssima, et seguiré a veure amb que més ens sorprens. Ptons.
Que dius ara!
ResponEliminaQuina il.lusió, a veure quin dia ens còneixem.
Petons