Aquesta recepta, quasi tothom que té la thermomix un dia o altre l'ha preparat, surt molt bona, molta quantitat i el millor de tot és l'olor que desprèn quan la prepares, no fa falta que us digui que és molt bona, sana i natural. A casa em diuen que és igual que relleno del Ferrero Rocher.
INGREDIENTS:
100 gr d'avellanes torrades
150 gr de sucre
100 gr de xocolata negre
100 gr de xocolata amb llet
100 gr de xocolata blanca
150 gr d'oli de girasol
200 gr de llet
PREPARACIÓ:
1. Posem les avellanes i el sucre al vas i triturem 30 segons a velocitat 10.
2. Afegim les xocolates i programem 20 segons a velocitat 9.
3. Incorporem la resta dels ingredients i programem 7 minuts, 50º, velocitat 4.
4. La posem amb pots de vidre, al ser 100% natural és conserva 8 dies fora de la nevera, si la guardeu a la nevera la podeu tenir ben bé 3 mesos.
Es veu realment deliciosa!!Si dius que sap com el relleno dels Ferreros, me la copio!!
ResponEliminaPetonets Judith i bon cap de setmana,
Vanesuky.
t'ha quedat molt bona has fet una crema auténtica maca.
ResponEliminaPatons
Doncs mira jo no tinc THX i no l'he fet!! jajaja
ResponEliminaI ja et dic ara que no tardaré a fer-la amb el que m'agrada la nutella! ;)
Petons i merci!
Jo sí que tinc TMX, però encara no n'he fet, dec ser de la resistència, tot i la meva addicció a la Nutella :-O
ResponEliminaDoncs vinga ara és el moment, pensa que si la probes tardaras dies a comprar nutella, es deliciosa.
ResponEliminaNo em temptis, que porto una feinada de receptes endarrerides que espanta XDDD
ResponEliminaI avui he fet cuscús de xai, timbal de fruita i pa de segó :-O
Molt bé tu també ha anat a la classe de cuina especial que esta fent vorwerk. el pa de segó un 10 ja el tinc a punt per penjar-lo.
ResponEliminaNo, no vaig tenir temps d'anar a la classe de cuina, però m'han fet arribar les receptes.
ResponEliminaSobre el pa de segó, no em va acabar d'agradar... a la meva dona i a un amic sí que els va agradar molt, jo, pse-pse... no m'acaben de convèncer aquests pans amb tanta engruna!