dimecres, 10 de març del 2010

COCA DE POMA "BIZCOCHO"


Hola a tothom desprès del temporal de neu que hem tingut arriba la calma. Avui us vull presentar aquesta coca de poma, és la coca del iogurt tradicional de tota la vida només que li he posat pomes.
Font: Llibre imprescindible thermomix "bizcocho rapido"

INGREDIENTS:
3 ous
200 gr de sucre
1 iogurt natural o de llimona
170 gr de farina de rebosteria
100 gr d'oli de girasol
1 sobre de llevadura royal
3 pomes golden
PREPARACIÓ:
1. Posem els ous i el sucre al vas, programem 3 minuts, 37º, velocitat 3.
2. A continuació afegim el iogurt, l'oli i remenem 15 segons velocitat 3.
3. Afegim la farina, un pessic de sal, el llevat i remenem 12 segons a velocitat 2 i 1/2. Acabem d'unir amb l'espàtula.
Precalentem el forn a 180º
4. Mentre pelem les pomes i les tallem a làmines posem una capa al fons del motlle prèviament engrasat amb mantega li aboquem una part de la massa pel cim, tornem a cobrir amb poma així fins acabar amb una capa de poma.
5. Posem a coure a 180 º uns 30 minuts, fins que quan la punxem amb un escuradents surti net.


Nota; per les que no teniu la thermomix, blanquegem els ous amb el sucre, afegim el iogurt i l'oli remenem fins veure-ho tot ben integrat, afegim la farina i el llevat i mesclem sense remenar gaire perquè els ous no ens baixin.

Us deixo unes fotos de la nevada.
















9 comentaris:

  1. Judith buenísimo este bizcocho, con manzana me encanta yo hago uno que se parece un poco y sale muy jugoso. Espero que os mejore el tiempo y deje ya de hacer tanto frío, las fotos lo dicen todo, jeej. besitos y feliz día guapa.

    ResponElimina
  2. T'aquedat una coca perfecte, quina pinteta que té i de poma com a mi m'agrada.
    patonsss

    ResponElimina
  3. M'agraden les coques de poma de qualsevol manera i aquesta té una pinta estupenda.
    Ja veig que heu estat com aquí nosaltres, però a casa encara vam estar tres horetes més sense llum. Una altre història per explicar!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Carmen, desprès d'aquest temps tenia unes ganes d'encendre el forn i fer una coca, ens la vàrem menjar que encara estava tèbia.

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta, m'encanten els pastissos amb poma!!

    ResponElimina
  6. M'encanten TOTES les coques de poma. Aquesta la trobo ideal per esmorzar amb el cafè amb llet.
    Quina nevada, oi???????

    ResponElimina
  7. Que bé engegar el forn per fer un coc de poma mentre fa aquest fred al carrer, veritat?
    A mi m'agraden molt tot tipus de coc (de fet ja n'he publicat 30 de diferents, jejej) i aquest és molt bo!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. Quines fotos més xules de la neu! la teva súper coca esponjosa de poma és un autentic plaer amb aquests temps freds que corren. Molts petons.

    ResponElimina
  9. He fet la recepta avui...ha quedat deliciosa! He usat un motlle de plum cake rectangular i alt, i un cop fred li he posat una miqueta de sucre glacé... Ens ha agradat molt! Moltes gràcies per la recepta!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.