

Font: llibre reposteria i pasteleria con thermomix
INGREDIENTS:
500 ml de nata
6 fulles de gelatina
500 gr de maduixes
el suc d'una llimona
200 gr de sucre
1 iogurt natural o de maduixa
Melindros per fer la base o sinó una base de pa de pèssic
PREPARACIÓ:
1. Col.loquem les papallones i montem la nata a velocitat 3 i 1/2, retirem en un vol i reservem a la nevera.
2. Hidratem les fulles de gelatina amb aigua freda
3. Treiem la papallona del vas i posem les maduixes, el suc de la llimona, el sucre i triturem 15 segons a velocitat 5.
4. A continuació programem 10 minuts, 100º, velocitat 3.
5. Incorporem les fulles de gelatina i remenem a velocitat 4 uns 10 segons.
6. D'aquesta mescla en reservem una mica en una màniga pastissera (serà la que ens servirà per decorar al cim del pastís). L'altre la deixem refredar dins del vas fins que estigui ben freda (la podem posar a la nevera)
7. Ara incorporem el iogurt la nata i programem 30 segons velocitat 3 i 1/2. Acabem d'unir-ho amb l'espàtula.
8. En un motllle desmontable i posem una base de melindros o pa de pèssic i aboquem aquesta mescla pel cim, la deixem cuallar a la nevera d'un dia per altre.
9. Un cop cuallada desmotllem i decorem amb la mescla de maduixes que havíem reservat previament.
Nota: és molt important que el motlle sigui desmontable perquè sino quan la vulgueu desmotllar és trencarà.
un deixo un pas a pas
Qué buenos quedan estos semi-fríos, yo hice uno hace poco y con fresas también.
ResponEliminaEl adorno de chocolate queda muy original.
Un besito
T'ha quedat super bé, com llueixen els ornaments de xocolata!!!
ResponEliminaPetonets
Judith enhorabuena te ha quedado muy rica y chulísima. El adorno del chocolate de alrededor, genial. Besitos y feliz día...
ResponEliminaHOLA GUAPA TU
ResponEliminaQUINA BONA PINTA QUE TE, SEGUR QUE VARES TRIUMFAR...
PETONETS SUSANNA
Judith, quina mona més espectacular... un hurra a la teva originalitat!!!
ResponEliminaPetonets
Judith, quina bona pinta que fa aquest semifred! I les decoracions de xocolata, fan que quedi de luxe!!
ResponEliminaOstres, mira que no agradar-li el tortell, amb lo bo que és!! ;)
Petons!
Mercè, si noia si no li agrada el tortell amb lo que m'agrada a mi fer masses, peró fent aquest semi fred també m'ho vaig passar molt bé.
ResponEliminaMoltes gracies a totes pels vostres comentaris.
Hola Judith, vinc per dir-te que si vols t'envio la recepta de la massa mare per mail o si no, ens veiem, així ens coneixem i et dono d'aquesta que tinc. Ja em diràs alguna cosa. Petonets
ResponEliminaD'acord, podem quedar passats aquests dies, nosaltres també estem una mica liats. Petonets
ResponEliminaUna alternativa deliciosa al tortell, a mi també m'agraden més aquests pastissos freds i refrescants. I la presentació t'ha quedat sensacional!
ResponElimina