diumenge, 11 d’abril de 2010

BISBALENC


Avui us deixo una recepta molt sencilla i bona, el Bisbalenc és tot un clàssic, pasta de full i cabell d'angel amb pinyons, boníssim aixó si per qui li agradi el cabell d'angel. I sense màquines pel mig, ben ràpid i pràctic en un moment el vaig tenir fet, són d'aquelles receptes que podriem dir que val la pena tenir-la com a fons d'armari, per aquelles ocasions que no tens gairé temps.
INGREDIENTS:
1 paquet de pasta de full (el meu del lidl)
1 pot de cabell d'angel (mercadona)
50 gr pinyons,
sucre per empolsimar
1 ou per pintar
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Posem de base de pasta de full sobre la safata del forn, punxem amb una forquilla al mig a on posarem el cabell d'angel, després el tanquem amb les mans húmides perquè ens quedi la massa ben sellada, la pintem amb ou li posem sucre pel cim i pinyons.
2. El posem a coure uns 30 minuts fins veure'l ben ros, retirem i deixem refredar.
Nota: podem empolsimar-lo amb sucre glaç pel cim, també és poden posar pinyons a dins amb el cabell d'angel.














12 comentaris:

  1. Esto le encantaria a mi madre que le gusta el cabello de angel. Muy buena la receta. En cuanto a tu duda si, es como dices... hojaldre, manzana cortada en laminas, azucar fina por encima y mantequilla rallada. Ahora la publicare en mi blog en castellano. Suerte con el sorteo :)

    Un saludo

    ResponElimina
  2. Ja m'ho vas dir que vosaltres li deieu BISBALENC!!! ës boníssim i facilíssim de fer!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Llàstima que no m'agradi el cabell d'angel!! A la meva mare la xifla, així que me l'apunto per fer-li uns sorpreseta!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  4. T'ha quedat perfecte, llàstima que a casa només m'agrada a mi el cabell d'angel, però de tant en tant ja em faig petits dolços només per mi. Petonets maca

    ResponElimina
  5. T'ha quedat genial! I que vagin fent els de Can Sans de la Bisbal, que nosaltres ja no paguem més aquests preus desorvitants que demanen per una cosa tant senzill i divertida de fer. Felicitats guapíssima!

    ResponElimina
  6. Moltes grtacies a totes pels vostres comentaris, ja veieu que amb poca cosa fas content a molta gent.

    ResponElimina
  7. Judith, a casa el Bisbalenc agrada moltíssim. Però a mi, que no m'entusiasma el cabell d'àngel, no li faig gaires festes. ;) Però com tu dius, una recepta senzilla i boníssima!
    Petons!

    ResponElimina
  8. Quin pastis ummmmm, recepta apuntada per copiar, el cabell d`àngel m`encanta
    Mols petons

    ResponElimina
  9. Senzilla i amb ingredients que m'agraden, aquesta recepta és de les meves!

    ResponElimina
  10. T'he descobert a partir del bloc de la Gemma (tres cors davant els fogons). Donaré una volteta per casa teva amb més calma, però de moment, he descobert aquest bisbalenc, deliciós!

    ResponElimina
  11. aquesta recepta me la deso com un tresor

    fa anys que no menjo un bisbalenc

    recordo que és un dels meus dolços favorits

    a casa en menjava de tant en quan, ens el duia un amic de la família que vivia en aquelles terres :)

    gràcies per la recepta

    ResponElimina
  12. Tinc ganes de probar de fer-lo,perquè la recepta és moly fàcil i ha de ser molt bo.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.