Ara, que per fi! ja a començat a fer calor us deixo una recepta molt senzilla i un pèl exòtica (ho dic per l'arrós salvatge) que és menja freda, així la podem deixar preparada amb antel.lació. A l'estiu m'agrada molt preparar aquests tipus de plats que és mengen freds i amb aquesta recepta i podeu convinar-hi tot tipus d'ingredients.
INGREDIENTS:
250 gr d'arrós blanc
50 gr d'arrós salvatge
2 salsitxes tipus frankfurt
50 gr de blat de moro
1 llauna petita de bolets o un pot de vidre dels petits
50 gr d'oli d'oliva
1 litre d'aigua
1 pastilla de caldo o sal
1 gra d'all (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Posem el litre d'aigua al vas + 50 gr d'oli d'oliva + el gra d'all + la pastilla de caldo o la sal, tot seguit posem el cistellet dins del vas, i posem el blat de moro, les salsitxes de frankfurt tallades a rodellas, l'arrós blanc, la llauna de bolets i per acabar l'arrós salvatge. Tapem i programem 20 minuts, temperatura varoma, velocitat 4, anem remenant de tant en quan amb l'espàtula peruquè els ingredients ens quedin ben barrejats i l'arrós ben cuit.
2. Un cop cuit, l'anem posant amb un motlle de corona i el deixem reposar fins l'hora de consumir-lo.
Nota: Com podeu veure en aquesta recepta no programem primer 7 minuts per escalfar l'aigua, si no que ja ho fem tot de cop, queda bé igual, proveu-ho!
Un plat ideal per la calor... avui a Barcelona no en fá gairè, més bé fresqueta i tot..
ResponEliminaPetons, bon cap de setmana
Ara comencem a necessitar receptes com aquesta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Un plat fantàstic per aquet temps.
ResponEliminaPetonets
Ummmmmmmmmmm seguro que estaba ricoooo ricooooooooo ,te ha quedado de lujo.
ResponEliminaEl coulant de xocolate espectacular ,de guena gana me lo comia ahora mismo me encanta el xocolateeeeeeee.
Bicos mil y feli finde wapa.
A mi també m'agrada molt fer plats d'aquest tipus. Una presentació fantàstica!!
ResponEliminaQue bo Judith! Si, ara ja arriben aquells plats que fets amb antelació i fred de la nevera són boníssims, com aquest arròs. Excel·lent! I moltes gràcies per anar visitant la meva cuina. Gràcies, gràcies i milions de gràcies. Petonets guapa!
ResponEliminaHola guapa qué rico te ha quedado el arroz y la forma de coronita genial, queda muy bien cuando lo sirves, me lo apunto para hacerlo pero sin th. bessets....
ResponEliminaUn plat perfecte per deixar-lo preparat i anar a la platja, amb aquests calors ja comencen a venir de gust coses fresquetes, a més, amb l'arròs salvatge, com tu dius, queda molt exòtic.
ResponEliminaPetonets
Aquest plat és perfecte per quan tornes de la platja! ;) Genial!
ResponEliminaPetons!
quina presentació més bonica! a mi m'agrada el toc de l'arròs salvatge, és un contrast molt bo.
ResponEliminapt!
Me gusta este arrón es delicioso y te quedó de 10.Guay ;)
ResponEliminaCom'è scenografica questa ciambella di riso! Sei proprio brava ;-)
ResponElimina