dilluns, 7 de juny de 2010

PASTÍS DE CREMA DOS VERSIONS (APTE PER CÈLIACS)


Hola, per fi!
Desprès d'una setmana de molta feina, puc públicar una recepta. I per mi la millor manera de tornar amb vosaltres és amb una coseta dolça, esponjosa com un núvol i apte per cèliacs. Us deixo dues versions de com preparar-la, a casa meva els hi agraden moltíssim les dues ( a mi la versió cremada,je,je) tot depèn dels temps que hi pogueu dedicar.
INGREDIENTS:
Per el pa de pessic
4 ous
120 gr de sucre
120 gr de maizena
1 pessic de sal
Per la crema:
500 ml de llet
100 gr de sucre
1 culleradeta de vainilla en pols
3 ous
50 gr de maizena
Per cubrir:
Sucre per cremar
Fideus de xocolata
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Posem les papallones, el sucre i els ous, programem 6 minuts, 37º, velocitat 3 i 1/2. quan acabi el temps tornem a programar 6 minuts, velocitat 3 i 1/2, aquest cop sense temperatura.
2. Agegim la farina, el pessic de sal i remenem 10 segons a velocitat 2 i 1/2, acabem d'unir amb l'espàtula. Sobre la plata del forn i posem paper vegetal (d'enfornar) i aboquem aquesta mescla pel cim, amb l'espàtula l'escampem deixant-la d' 1cm de gruix.
3. La posem a coure al forn durant 10 minuts. Sobretot 10 Minuts si li deixem mes temps ens quedarà seca. Un cop cuita la deixem refredar.
4. Ara posarem tots els ingredients de la crema dins del vas i programarem 7 minuts 90º, velocitat 4.
5. Anem a muntar el pastís partirem la base per la meitat mirant que ens quedin les dues part iguals, i amb 3/4 parts de la crema el farcirem, posarem la crema sobre d'una meitat de la base i amb l'altre meitat el taparem, desprès amb la crema que ens a sobrat l'escampem pel cim deixant una capa mes fineta. La deixem refredar a la nevera, fins el moment de servir.
6. Ara el decorarem, si el volem fer cremat, posarem a escalfar el cremador (el meu elèctric, va molt ) empolsimarem la superfície amb sucre i l'anirem cremant a poc a poc.
Si la voleu fer amb fideus de xocolata, nomès caldrà que en el moment de servir els i poseu pel cim.
Us deixo un pas a pas:























17 comentaris:

  1. Qué ricosssss me quedo con un trocito de cada jeej. besitos guapa...

    ResponElimina
  2. Wowwww Judith, quina meravella, m'encanta, em quedo amb la versió cremada, però si ho he de fer, agafo una miqueta de l'altre també.
    Petonets

    ResponElimina
  3. M'agrada la crema cremada, me'l meu cumple demaré un cremador i per estrenar-ho faré aquest pastisets
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Que bo i que esponjos que es veu!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Son unes versions sofistacades i boníssimes, i a més aptes pels nostres amics celíacs, així doncs has fet una recepta genial!!! PEtons i gràcies.

    ResponElimina
  6. Judit aquests pastissos t'han quedat fantàstics, el cremat de sobre m'agrada molt
    petons maca

    ResponElimina
  7. Quin pastís més flonjo, ets una artista!

    ResponElimina
  8. A mi m'agraden les dues versions, així que en faria un tall de cada, je je je...
    Es veu esponjós a tope, i genial si a més és apte per celíacs ;)

    ResponElimina
  9. quina pastissos més bons!!!
    pt!

    ResponElimina
  10. Que bons i esponjosos es veuen els dos!!T'en agafo un trocet!!!
    Sobre treure el pinyons a les cireres per la coca, jo maig n'he menjat que estiguessin trets!A les pastisseries en porten!Però això va a gustos, se li podria treure.

    Petonets i que passis un bon dia,

    Vanesuky.

    ResponElimina
  11. Ummmmmmmmmmmmm que ricoooooos ,seguro estan deliciosos los dos ,con tu permiso me guardo la receta en mi libreta de pendientes.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  12. M’agraden totes dues, encara que amb quedo amb la cremada, a hi molt bona pels amics celíacs.
    Petons

    ResponElimina
  13. Moltes gracies a totes pels vostres comentaris això, m'anima moltissím!!!!

    ResponElimina
  14. Qué buenos!, te han quedado estupendos.
    Muxus

    ResponElimina
  15. no entenc lo de la recepta posem les papallones
    es que esta amb un robot.

    ResponElimina
  16. Hola anònim,
    Si aquesta recepta està feta amb thermomix i per montar els ous posem les papallones que no deixen de ser unes varilles per facilitar l'entrada d'aire al menjar i així poder montar els ous més bé pero si no tens thermomix no hi ha cap problema pots fer-ho amb unes varilles elèctriques.
    espero haber-te ajuda't i gracie sper visitar el meu blog
    judith

    ResponElimina
  17. Hola anònim,

    Aquesta recepta està feta amb la thermomix i quan posem les papallones ens referim a posar-les sobre les ganivetes per facilitar l'entrada d'aire al menjar en aquest cas els ous i així deixar-los més espumosos, però si no tens thermomix cap problema pots montar-los amb unes varilles elèctriques. Espero haber-te ajudat.
    Judith

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.