diumenge, 23 de maig de 2010

COULANT DE XOCOLATA


Com sempre el diumenge, m'agrada preparar algún postre, avui se'm ha fet tard i aquest és molt ràpid de fer, normalment segur que tenim els ingredients per casa hi ha més és el postre preferit de la meva família.
INGREDIENTS:
170 gr de xocolata negre 70% cacao
170 gr de mantega
3 ous
3 rovells
60 gr de sucre
50 gr de farina de rebosteria
PREPARACIÓ:
1. Posem la xocolata al vas i la ratllem, 20 segons a velocitat 5-10.
2. Afegim la mantega i programem 3 minuts, 80º, velocitat 2.
3. Afegim els ous i els rovells amb el sucre i remenem 30 segons a velocitat 3.
4. Per últim afegim la farina i remenem 15 segons a velocitat 3.
PRECALENTEM EL FORN A 240º
5. Posem mantega i farina a motlles individuals d'albal i els emplenem de la mescla.
6. Els posem a coure 7 minuts, ni un més ni un menys tenen de quedar cuits per fora i líquids per dins, a vegades sembla que no estiguin cuits, però és igual ja els podrem treure dels forn. La gracia d'aquest postre és que sigui líquid de dins.
Nota: el podem acompanyar de una bola de gelat




13 comentaris:

  1. Aquests son unes postres triomfadores, ja que, acabar un àpat amb aquests coulants segur que tothom et fa la onada. Molts petons.

    ResponElimina
  2. M'agrada molr el coulant t'ha quedat fabulós, que bó.
    patonetssss maca

    ResponElimina
  3. Acabar un dinar o un sopar amb uns coulants fa que tinguis un èxit clamorós, i la veritat, és que són tan facilets de fer!

    PTNTS

    Dolça

    ResponElimina
  4. Ostres! Per fi una recepta de coulant! Jo pensava que eren molt més difícils de fer, però ja veig que són bastant assequibles. Me l'apunto a la llista de receptes pendents.

    Gràcies i una abraçada!

    ResponElimina
  5. Sóc una fan dels coulants: aquest t'ha quedat sensacional!

    ResponElimina
  6. Espectacular!!!
    Son unes postres per triomfar segur. T'ha quedat genial!!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Amiga perdona que no haya pasado por tu blog, ando muy lidada. Este postre te ha quedado precioso y es que el coulant tiene su truco y a ti te ha quedado genial. bsos.....

    ResponElimina
  8. El coulant m’agrada molt, no le fet mai, queda anotada, dons caurà molt aviat. Gracies per passa la recepta.
    Petonets

    ResponElimina
  9. M´agrada tan la xocolata que em faria mal....
    i aquest dius que és senzill de fer??
    Ho provaré...i si ho deixo coure més quedara com una magdalena???
    Una abraçada.

    ResponElimina
  10. ummmmmmm, que bons!! nosaltres els varem fer una vegada, però no ens van quedar bé, et copiem la recepta per probar un altre cop a veure si tenim més sort

    ResponElimina
  11. ¡¡¡Me encanta!!! Eso de que pegues un mordisco y salga chocolate derretido me parece delicioso.

    Besos.

    ResponElimina
  12. Moltes gracies a totes pel vostre comentaris, ja veieu que costa ben poc lluir-vos alhora de preprarar un postre.

    Els peixos, si, si els cous més et quedaran com una magdalena peró els coulants no pugen queden plans perquè no porten llevat, nomès s'estufen quan són dins del forn, un cop fora van baixan i desprès és com al clavar-li la cullera de dins surt la xocolata, a més coulant traduit al català, vol dir volcà, el seu nom ja hop diu tot és com una explosió de lava xocolata, je,je

    ResponElimina
  13. Aquestes postres permeten encara una cosa més genial: congelar-los i tenir-los a punt sempre, ideal per a aquells dies que no tens temps de fer res... amb 2-3 minuts més de cocció triomfes igual :-)

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.