dilluns, 21 de juny del 2010

PANIFICADORA I PA


L'altre dia al Lidl, tenien les panificadores en oferta o promoció, ja fa temps que veig un munt de receptes en diferents blogs de cuina, i sempre pensava que algún dia me'n compraria una, però es clar quan les tens al super en oferta (39€) i tant ben posades, no em vaig deixar passar l'oportunitat.
Mireu jo nomès li veig una ventatja, que la pots programar així quan arribes a casa tens el pa calent i acabat de fer, però a mi que m'agrada tant fer pa i masses recònec que és millor el thermomix perquè et pots fer el pa mes a la teva manera i el tipus d'amassat és millor. Però no estic gèns arrepentida d'haver-la comprat perquè també si poden fer altres receptes, com confitures, brioxos, pa de pèssic, et fa la funció de forn.
De moment avui us deixo aquesta recepta de pa bàsic, mes endavant espero poder anar pujant diferents receptes.
INGREDIENTS:
300 ml de llet
1'5 culleradeta de sal
2 ous
1 cullerada i mitja de mantega
540 gr de farina de força
1 cullerada de sucre
1 paquet de llevadura deshidratada (vahiné)
PREPARACIÓ:
Posem tots els ingredients per l'ordre que ens indiquen a la recepta a dins de la cubeta, desprès tanquem i li indiquem el pes del pa, el temps de cocció si el volem mes ros o mes blanc i si el volem coure mes tard per tenir-lo calent alhora d'arribar a casa, desprès apretem el botó de programa 1 normal.









17 comentaris:

  1. si que has comprat la pani bé de preu, ara a gaudir d'ella.
    pt!

    ResponElimina
  2. Si, crec que si per això me la vaig emportar, tu també la tens?

    ResponElimina
  3. Divinooooooo wapa ,una buena compra si señor pero en cuanto te animes a hornear el pan en el horno la pani solo se ocupara de amasar y hacer el primer levado jis..jis.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  4. Que bon pa i aquesta panificaora se la va comprar ma mare i està encantada!!

    Molt bona compra nena!!

    Petonets maca,

    Vanesuky.

    ResponElimina
  5. Qué bien de precio la panificadora y qué pan más rico te ha salido. Enhorabuena, ahora te recomiendo que hagas algún bizcocho que salen muy ricos, a mi me gusta el resultado muchísimo y así la amortizas enseguida porque verás que consume mucha menos luz que el horno...besitos ...

    ResponElimina
  6. Jo fa temps que la tinc i n'estic tan contenta que l'hem regalada a una amiga per al seu aniversari! Quan comencis no podràs parar de fer pa, panets, barretes, brioixos, etc.!

    ResponElimina
  7. Te ha salido un pan muy rico, yo también pensé en cómpramela, para quitarme el tiempo del amasado, pero decidí que no, me gusta amasar, descargo que no veas jaja, golpetazo por aquí, otro por allí, palmadita otra por aquí jaja, vamos un show... pero se queda una más relajada, de todos modos te diré, que por ese precio, merece la pena te ha dejado un pan muy rico! Un beso

    ResponElimina
  8. Has hecho buena compra!!! Está claro que un amasado a mano o con la thermomix y luego darle forma al pan es casi insuperable, pero resulta muy cómodo preparar un pan en la maquinita y no tienes que preocuparte de nada más, yo la utilizo casi todas las semanas aunque cuando tengo tiempo disfruto haciendo uno a mano.
    Te ha salido un buen pan!!!!
    Un besito

    ResponElimina
  9. Estoy encantada con ella,te juro que eas la mejor compre ade los últimos años y mira que me gusta amasar,es sensacional......

    Ya me contarás.

    besos

    ResponElimina
  10. Benvinguda al món del pá. Això es un no parar.
    Genial el teu pá ...
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. T´ha quedat meravellós i tens raó la thermo és millor però la panificadora és més pràctica...petonets!!!

    ResponElimina
  12. Jo vaig fer el pas al revés: tenia panificadora i quan em vaig comprar la TMX, me la vaig vendre :-)

    Tot i així, ens agradava molt programar el pa i llevar-te al matí amb una oloreta deliciosa que et feia venir una gana boníssima :-)

    ResponElimina
  13. Estic encantada amb tots els vostres comentaris, no pensava que la gent tingués tanta afició a les panificadores, de totes maneres moltes gracies a tot@s per animar-me tant a fer-la sevir.

    Petons i bona revetlla!!!!

    ResponElimina
  14. Que xulo, les dues estrenem maquineta!!! Tenim ganes de tenir panificadora, però poc a poc!! Molts petons i bona revetlla.

    ResponElimina
  15. A aquest preu potser que vagi al Lidl!!! M'hauré de conformar amb les teves receptes, a mi no m'hi cap res més a la cuina

    ResponElimina
  16. Hija, yo, si no tubiera panificadora no haría pan porque no tngo furza en los brazos y eso de amasar a mano lo llevo fatal.
    TEnía curiosidad por ver las panis del lidl.
    Gracias por mostrarla.
    Ahora a hacer panes a destajo.

    Pochoncicos.

    ResponElimina
  17. Gràcies al Bisbalenc he trobat el teu bloc1 es que ahir en vaig fer un, què bo! Aquesta panificadora té molt d'èxit, jo també la vaig comprar al Ldel, ja fa un parell d'anys, va molt bé! què bo el pa fet a casa...

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.