INGREDIENTS:
400 gr d'albergínia
200 gr de pebrot vermell
100 gr d'oli d'oliva
4 ous
sal i pebre al gust
1 motlle de plum cake i paper film per forrar-lo
PREPARACIÓ:
1. Tallem les albergínies a trossos grans, les salem i les deixem reposar 15 minuts. Mentre anem tallant el pebrot i el posem a dins del vas. Rentem i sequem les albergínies amb paper de cuina, les pòsem a dins del vas amb el pebrot i trocegem 4 segons a velocitat 4 i 1/2. Retirem i reservem en un vol.
2. Ara posem l'oli a escalfar 3 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop calent afegim l'albergínia amb el pebrot, i programem 12 minuts, temp. varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop cuit ho posem a dins del cistellet per escòrrer tot el líquid.
3. Posem els ous al vas amb la sal i el pebre, i remenem 10 segons velocitat 3. Afegim les albergínies amb el pebrot i ho acabem d'unir amb l'espàtula. Forrem el motlle amb el paper film, aboquem la mescla a dins ho tapem amb el paper film, desprès tapem el motlle amb paper d'alumini i el posem en el recipient varoma.
4. Posem 3/4 de litre d'aigua al vas i l'escalfem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 2.
5. Un cop l'aigua bull, posem el recipient varoma al seu lloc i programem 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 2. Comproveu si està ben cuit punxant-lo, si no programem 5 -10 minuts +.
6. El deixem refredar i el servim acompanyat de maionesa.
Nota: Aquest pastís també el podeu cuallar al microones, 10 -12 minuts a màxima potencia i sense posar-hi el paper d'alumini nomès el film. Si el voleu fer ben light prescindiu de la maionesa.
Que patís mes bó i sà ¡¡¡¡¡¡
ResponEliminaPatonets maca
Quina bona idea!!! Ja me l'imagino esperant-nos a la nevera per lluir meravellós a taula quan tornem de la platja!!
ResponEliminaMuy rico! y fresquito aun mas, un besito
ResponEliminaSe agradecen estas recetas para las cenas de verano, ligeras y muy agradables, con esas verduras tan estupendas que tenemos ahora.
ResponEliminaUn besito
Que bé un pastís fred per quan la calor decideixi quedar-se: t'ha quedat guapíssim!
ResponEliminaDesprés de tants dolços, a casa ja vindría bé un pastís d'aquest, el tastarem fresquet, gràcies.
ResponEliminaPetonets
Un pastis molt bo, dons el pots tenir preparat a la nevera, perfecta per aquet temps.
ResponEliminaPetonets
M'encanten aquests pastissos, són super versàtils... calents, freds, de primer, d'acompanyament, en plan informal o en plan "xic", sempre queden bé!
ResponEliminaCom totes les teves receptes, bonissssiiimmm, gracies
ResponEliminaMolt bo, ho he fet en una flanera de silicona individual a quedat molt be. gracies.
ResponElimina