diumenge, 13 de juny del 2010

PASTÍS DE FORMATGE AMB GELATINA DE MADUIXES



Aquest dissabte, teniem una sardinada a casa d'uns amics, i jo com sempre m'agrada portar les postres, aquest cop vaig pensar que desprès de menjar unes bones sardines, el que ens refrescaría molt sería un pastís de formatge, però n'hi ha tants i tots són tant bons que no sabía per quin decidir-me, al final desprès de llegir moltes receptes de diferents blogs de cuina em vaig decidir per aquest del blog Tartas Provocativas Http://tartasprovocativas.blogspot.com/2009/08/tarta-de-queso-y-uvas-al-moscatel.html
Li he modificat algún ingredient i he canviat la cobertura no per res senzillament no tenia raïms, a veure que us sembla. Un dels comensals del sopar em va elogiar amb aquestes paraules; Judith, aquesta coca de formatge està TREMENDA!!! en vull la recepta.
INGREDIENTS:
150 gr de galetes maría
70 gr de mantega a temperatura ambient
250 gr de xocolata blanca
250 gr de formatge fresc Tipus burgos
300 gr de philadelphia
40 gr de sucre
250 gr de llet
2 sobres de cuajada
cobertura:
Maduixes
Gelatina vermella
40 gr de sucre
250 gr d'aigua
PREPARACIÓ:
1. Forrem un motlle d'aquells que es desmonten amb paper film. Posem les galetes i la mantega dins del vas i triturem uns segons a velocitat 6, té de quedar una pasta, amb la cual farem la base del pastís pressionant amb el mateix cubilet.
2. Ara posem la xocolata al vas i la trinxem uns segons a velocitat 5-10 progressiu. Afegim la resta dels ingredients i programem 7 minuts, 90º, velocitat 4. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes i la deixem reposar fins que estigui ben freda i cuallada a dins la nevera.
3. Netegem i partim les maduixes les posem pel cim del pastís (sense treure'l del motlle), mentre posem el sucre i la pols de gelatina a dins del vas remenem uns segons a velocitat 6, afegim els 250 gr d'aigua i ho escalfem 4 minuts, 100º, velocitat 2. Ho deixem reposar un 2 minuts dins del vas, i desprès amb una cullera i amb molt de compte ho anem abocant pel cim de les maduixes, el tornem a posar a dins la nevera fins que la gelatina ens quedi ben cuallada.
Aquest pastís és deliciós, molt refrescant i la xocolata li dona un toc molt sofisticat.
BON PROFIT!!!!












15 comentaris:

  1. Quina enveja...no poder tastar-la.
    T'ha quedat magnifica
    Petonets

    ResponElimina
  2. quina bona pinta que té aquest pastís de maduixa!!

    ResponElimina
  3. Espectaculaaaaaaar y seguro que deliciosa.
    Bicos mil y feli domingo wapa.

    ResponElimina
  4. T'ha quedat un pastís de luxe: no m'estranya el comentari del teu convidat!

    ResponElimina
  5. Un pastís perfecte per un bon final de sardinada... i amb la capa de maduixa queda molt bonic! Maduixes, formatge i xocolata blanca lliguen super bé!

    ResponElimina
  6. M'encanta la teva versió de la tarta de la Maria! Quina bona manera d'acabar un àpat amb amics. Molts petons, guapa.

    ResponElimina
  7. Noia, quina presentació: ha quedat fantàstica... i amb el toquet de xocolata blanca, ni m'ho imagino!

    ResponElimina
  8. Judith, sardines i aquest pastis, que sapigues que a mi ja em tens al sac!! Esta oberta la llista per apuntar-me al teu cercle d'amistats?? jeje
    T'ha quedat fabulos i aquest noi te molta rao, debia d'estar TREMENDO!!
    Petonets

    ResponElimina
  9. Pues a mi también me parece que está "tremenda", tremendamente buena y tremendamente bonita.
    Un besito

    ResponElimina
  10. El puntet que li deu donar la xocolata ha de ser boníssim.
    T'ha quedat espectacular, felicitats.
    Petonets

    ResponElimina
  11. Moltes gracies a tots i totes si pogues us en faría arribar un trosset, però no en va quedar ni un bocinet!!

    ResponElimina
  12. Espero que te hayaa sobrado algo porque me cojo el AVE ahora mismo y me planto en tu casa.
    Si hacea falta pongo carica de perrico apaleao a ver s doy un poco mas de pena y me toca un trozo mas grande
    jajajajajajajaja.

    Pochoncicos.

    ResponElimina
  13. Un pastis que deu testar molt bo amb el conjunt d’ingredients
    Petons

    ResponElimina
  14. Com'è goloso questo cheesecake! Mi è venuta l'acquolina in bocca solo a guardarlo in foto... :-)

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.