dijous, 15 de juliol del 2010
"BIZCOCHO" BICOLOR
Avui us deixo una recepta què és tot un clàssic a la cuina el "Bizcocho bicolor", és molt sencilla de fer hi ha la mainada els hi agrada molt. Aquest cop l'he cuit a la panificadora, (em feia una mica de mandra encendre el forn, amb aquesta calor!!) i també perquè volia provar com quedava cuit a la panificadora, tot i que amigues meves blogueres em deien que no hi havia cap problema, doncs tenien tota la raó!!
INGREDIENTS:
3 ous
180 gr de sucre
180 gr de farina de rebosteria
1 paquet de llevadura royal
100 ml d'oli d'oliva
1 iogurt natural
2 cullerades soperes de cacao en pols
PREPARACIÓ:
1. Posem els ous amb el sucre dins el vas i programem 3 minuts, 37º, velocitat 3.
2. Afegim l'oli, el iogurt i remenem 15 segons a velocitat 3.
3. Incorporem la farina i la llevadura i remenem 10 segons a velocitat 2 i 1/2.
4. Ara posem la meitat de la mescla dins del motlle, i l'altre meitat la deixem a dins del vas i afegim les cullerades de cacao remenem uns segons + a velocitat 2 i 1/2 per incorporar bé el cacao, acabem d'unir amb l'espàtula i posem aquesta massa sobre l'altre que teniem reservada en el motlle, podem fer- ho a cullerades per donar-li diferents dibuixos, jo l'he posada ben bé al mig deixant els costats blancs.
5. La posem a coure al forn a 180º durant 25 minuts, en el meu cas a la panificadora al programa pastel.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
t'ha quedat fantàstic, que bo i de dos colors, fins i tot més bo per a la vista
ResponEliminapetons
Que bo i que be que t'ha quedat, ara vinc de sopar, però encara puc fer un petit, petitisim esforç i tastar aquest pa de pessic
ResponEliminaUn petonet
Es fantàstic, puc una miqueta per esmorzar !!!! es que te una pinta.......boníssima
ResponEliminaPetons
Boníssim, un bocinet per esmorzar si que t'agafo. Ha quedat molt maco.
ResponEliminaPetonets
Moltes gracies a totes, la veritat és una recepta tant sencilla que no sabía si pujar-la al blog o no.
ResponEliminaës bo, senzill i un regal per la vista! Si em permets... jo he aconseguit qu em surti dibuixat de dins de la seguent manera, faig 2/3 de massa clara i un terç de massa amb xocolata. Primer poso la massa blanca i al moment d'entrar el coc al forn agafo l'altra i la tiro fent dibuixos pel damunt, ella sola va baixant i queda repartida fent dibuixos per dins, et poso l'enllaç del meu perquè vegis el xul:lo que queda fet així ( hi ha dies que el dibuix és menys bonic, però ja se sap que al bloc només hi posem les fotos més guapes)
ResponEliminahttp://nototsonpostres.blogspot.com/2008/12/coc-de-dos-colors.html
PTNTS
Dolça
Ummmmmmmmmm divinooooooo me llevo un caxin pa tomar con el cafe.
ResponEliminaBicos mil y feli finde wapa.
Que bo t'ha quedat a la panificadora!
ResponEliminaMai hagués dit que es couria tant bè...
Molt bona recepta, d'aquelles clàssiques amb les que sempre quedes bè, surten boníssimes.
Una abraçada,
akahadaka
T'ha quedat que ni pintat!! a mi m'encanta amb crema anglesa!
ResponEliminaQué bonito te ha quedado y rico ejej. besitos te cojo un trocito...
ResponEliminaM'ha quedat bonissssimmma, gracies
ResponEliminaCiao! Carino il tuo blog, mi piace :-) Questo dolce bicolore è bellissimo e sembra morbido morbido, come i dolci che amo io... Lo proverò! Ora do un'occhiata alle altre ricettine. A presto!
ResponElimina