dijous, 15 de juliol del 2010

"BIZCOCHO" BICOLOR


Avui us deixo una recepta què és tot un clàssic a la cuina el "Bizcocho bicolor", és molt sencilla de fer hi ha la mainada els hi agrada molt. Aquest cop l'he cuit a la panificadora, (em feia una mica de mandra encendre el forn, amb aquesta calor!!) i també perquè volia provar com quedava cuit a la panificadora, tot i que amigues meves blogueres em deien que no hi havia cap problema, doncs tenien tota la raó!!



INGREDIENTS:


3 ous

180 gr de sucre

180 gr de farina de rebosteria

1 paquet de llevadura royal

100 ml d'oli d'oliva

1 iogurt natural

2 cullerades soperes de cacao en pols


PREPARACIÓ:


1. Posem els ous amb el sucre dins el vas i programem 3 minuts, 37º, velocitat 3.


2. Afegim l'oli, el iogurt i remenem 15 segons a velocitat 3.


3. Incorporem la farina i la llevadura i remenem 10 segons a velocitat 2 i 1/2.


4. Ara posem la meitat de la mescla dins del motlle, i l'altre meitat la deixem a dins del vas i afegim les cullerades de cacao remenem uns segons + a velocitat 2 i 1/2 per incorporar bé el cacao, acabem d'unir amb l'espàtula i posem aquesta massa sobre l'altre que teniem reservada en el motlle, podem fer- ho a cullerades per donar-li diferents dibuixos, jo l'he posada ben bé al mig deixant els costats blancs.


5. La posem a coure al forn a 180º durant 25 minuts, en el meu cas a la panificadora al programa pastel.





12 comentaris:

  1. t'ha quedat fantàstic, que bo i de dos colors, fins i tot més bo per a la vista
    petons

    ResponElimina
  2. Que bo i que be que t'ha quedat, ara vinc de sopar, però encara puc fer un petit, petitisim esforç i tastar aquest pa de pessic
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Es fantàstic, puc una miqueta per esmorzar !!!! es que te una pinta.......boníssima
    Petons

    ResponElimina
  4. Boníssim, un bocinet per esmorzar si que t'agafo. Ha quedat molt maco.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Moltes gracies a totes, la veritat és una recepta tant sencilla que no sabía si pujar-la al blog o no.

    ResponElimina
  6. ës bo, senzill i un regal per la vista! Si em permets... jo he aconseguit qu em surti dibuixat de dins de la seguent manera, faig 2/3 de massa clara i un terç de massa amb xocolata. Primer poso la massa blanca i al moment d'entrar el coc al forn agafo l'altra i la tiro fent dibuixos pel damunt, ella sola va baixant i queda repartida fent dibuixos per dins, et poso l'enllaç del meu perquè vegis el xul:lo que queda fet així ( hi ha dies que el dibuix és menys bonic, però ja se sap que al bloc només hi posem les fotos més guapes)
    http://nototsonpostres.blogspot.com/2008/12/coc-de-dos-colors.html
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Ummmmmmmmmm divinooooooo me llevo un caxin pa tomar con el cafe.
    Bicos mil y feli finde wapa.

    ResponElimina
  8. Que bo t'ha quedat a la panificadora!

    Mai hagués dit que es couria tant bè...

    Molt bona recepta, d'aquelles clàssiques amb les que sempre quedes bè, surten boníssimes.

    Una abraçada,
    akahadaka

    ResponElimina
  9. T'ha quedat que ni pintat!! a mi m'encanta amb crema anglesa!

    ResponElimina
  10. Qué bonito te ha quedado y rico ejej. besitos te cojo un trocito...

    ResponElimina
  11. M'ha quedat bonissssimmma, gracies

    ResponElimina
  12. Ciao! Carino il tuo blog, mi piace :-) Questo dolce bicolore è bellissimo e sembra morbido morbido, come i dolci che amo io... Lo proverò! Ora do un'occhiata alle altre ricettine. A presto!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.